Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

her kese haber verin..bu sayfada okunma sayısı ve yazışmalar artarsa dikkatlerini çekebilir...çok önemli konuları okunmamış say diye işaretliyorum..ama yinede ciddi bir karmaşa oluyor..

2. MOBİDİK

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) evet,buda kilidin sökülmüş olduğunu gösterir..başka bir test şöyle yapılır ; aracın tek tekerleği havada kalacak şekilde dikey krikoyla kaldırılır.sonra araca binilip ( H 2 ) 1. vitese taktıktan sonra yavaşça...
  3. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) size tarif ettiğim şekilde yaptınızmı

4. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) aracınızı toyota sayfasında gördüm..güle güle kullanın..bakabildinizmi? kilit varmı? yokmu?
  5. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) baştan itibaren sayfaları okursanız hem bilgilenir,hem aynı soruları görür, hemde cevabı iki yerde de okumuş olursunuz...2. sayfada ve 3. sayfanın sonunda..

6. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) G - 8'' ( 8X2.54 = 20.32 cm..difteki ayna dişli çapı.) 14 -4.875 (difteki ayna mahruti oranı.) çok iyi bir oran.35'' lastik takılabilir..(çamurluk içi sürtme kontrol edilmeli) 4 - % 100 kilitli...

7. MOBİDİK

Bir Land Cruiser yapımı

Ynt: Bir Land Cruiser yapımı kolay gelsin hüseyin...
  8. MOBİDİK

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu göktuğ kardeşim..okan biraderin bilgileri fotoda var..umarım yardımcı olur..
  9. MOBİDİK

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu pardon okan kardeşim..yeni farkettim..ben zaten sana gerekli bilgileri vermişim..

10. MOBİDİK

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu 1. sayfadaki tabloya bakarsan,4.88 oran ile 35'' çakıştırdığın zaman otalama fabrika değerlerine geldiği için problem yaşayacağını sanmıyorum..asfalttada ekonomi yaparsın...trans axle numaran nedir?

11. MOBİDİK

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) çok teşekkür ederim..kolay gelsin..
  12. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) en son rakama göre 2- standart 3-lsd 4-tam kilit 5-lsd tümer beyin ilk sayfadaki veriler böyle..araç standart gibi gidiyorsa kilit sökülmüş olabilir.anlamak için aracın iki tekeride havada olacak şekilde...

13. MOBİDİK

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) g - 8'' (diffteki ayna çapı) 14 - 4.875 (ayna mahruti oranı.) çok iyi bir oran.. 4 - %100 kilitli diff. (orjinalinden kilitli...düğme sonradan takılan havalı kilitlerde olur.) ama tümer beyin...
  14. MOBİDİK

( apartmanlarda hep olurya) yöneticimiz uyuyormuuuu... ;D ;D ;D
  15. MOBİDİK

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor OK.. katılıyorum..

16. MOBİDİK

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye inşallah uyar..uymazsada ihtiyacı olana verirsin...kolay gelsin..
  17. MOBİDİK

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 dodikleri çok beğendim..yapan ustaların eline sağlık..
  18. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yarın gönderirim..uymazsada elbet birine lazım olur... ;D

19. MOBİDİK

siteyi iyi bilen acaba moderatörlere bu konuyu taşıyabilirmi?ben yapamadım..
  20. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye önden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR