Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çap 38.5 cm işine yararsa,bir şekilde kullanabilirsen bedelsiz gönderebilirim..orta göbeği nissan markasıyla kapatabilirsin..

2. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

çok önemli bir özellikti..değerli bir çok bilgiyi saklıyordum..lazım olduğunda elimin altında hemen bakabiliyordum..kaybolacağını bilseydim.kopyalar başka bir yerde arşivlerdim..bu konuyu birçok arkadaş dile getirirse belki tekrar uygulanabilir..her kese selam..
  3. MOBİDİK

Off- Road Tutkunları Ciple Çayda Mahsur Kaldı

Ynt: Off- Road Tutkunları Ciple Çayda Mahsur Kaldı offroad kurallarından;olmazsa olmazlardan biride bilmediğin derinlikteki suya girmemektir..zorunluluk varsa,kişinin bunu bizzat araçsız suya girip derinliğini kontrol etmesidir.yok eğer yüzmede bilmiyorsa, o zaman tornistan geriye, asfaltan...

4. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye evet..çevirmekte zorlanabilirsin..yenisinin yolu görünüyor..kolay gelsin.. :) :) :)
  5. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye o zaman üzerindeki direksiyon 38cm ise ,bence toparla ,onu tak..

6. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürşat kardeşim..ben senin canavar için 38cm olan bu modeli çok beğendim.38cm -40cm ideal ölçü..45cm sakın düşünme..benim lLC de eski 34.5 cm direksiyonla çok zorluk çektim.bu ölçüde takmanı tavsiye etmem.kolay gelsin..

7. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

sayın modertörler,,yenilenen sitede beğendiğim konuları kaydedemiyorum..eskiden var olan bu uygulama şimdi yokmu? benmi göremiyorum..bilgilendirme için şimdiden teşekkürler..
  8. MOBİDİK

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) 200 derecede plastik aksamlar erir yahu..
  9. MOBİDİK

Toyota Sahiplerinin Dikkatine

Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine izmir. 1987 toyota fj 73...

10. MOBİDİK

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) erhan bey..sayfanızın tamamını keyifle okudum..uğraştırıcı ama bir okadarda sonucu keyifli olmuş..güle güle ,sağlıkla keyifle binin ve yaşayın..benim sizden bir ricam olacak 17. sayfadaki.fotoğraftaki direksiyon simidinin...

11. MOBİDİK

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) boyadan çok plastik bir malzemeye benziyor..
  12. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye tamam..sen ölçersin direksiyonunu..34.5 cm işine yararsa haberleşiriz..kolay gelsin..

13. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye senin gönderdiğin fotografta görülen direksiyon 38 cm yada biraz daha büyük gibi görünüyor.senin söylediğin ölçülerde bir yanlışlık olmasın?..benim eski direksiyon 34.5 cm. 38 cm ile değiştirdim..orjinali 40-42 cm..olması lazım ama bulamadım..aşağıda...
  14. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
  15. MOBİDİK

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) kurumuş kuş pislikleri vs şeyler bu tür boyalardan basınçlı suyla çıkmasa bile sıcak su ve orta sertlikteki fırçalama ile rahatlıkla çıkar..bu boya içinde buna değer.çiziklere ve küçük dal engellerine dayanıklı bir boya gibi duruyor..

16. MOBİDİK

3B Motora hangi yağ koymalıyım??

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? çok mantıklı..
  17. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye helal be..bizden sonraki kuşaklar fena bozuldu diye hayıflanırdım..sağlam adamlar varmış hala...
  18. MOBİDİK

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 sağol tuğsan kardeşim..

19. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 eh artık,bu kadar zamandır kendini kanıtladıysa;dodikleri de hak etti demektir..
  20. MOBİDİK

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 bilgilerinizden bizde faydalanabilirmiyiz.yedek parça uyumuyla ilgili herhangi bir kaynak varsa yayınlar mısınız?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR