Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma evet işte kastettiğim lastik buydu..

2. MOBİDİK

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bırakmadık..moral desteğine ve takibe devam..
  3. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 avatarda görünen benim aracım..derin su geçişlerinde dizel her zaman avantajdır..ama benzinlinin sessiz sürüş ve kıvraklığıda dizelde olmaz..yani artılar ve eksiler dünyası..tr de hilux sürüsüne bereket olduğundan yedek parça sıkıntısı hiç olmuyor.ekipteki hılux sahibi arkadaşımdan...

4. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 bende 87 model benzinli toyota LC fj 73 var.4000 motor..çok temiz kullanıldığından dolayı sorun yaşamadım.tüplü olduğu için 2500 dizel ile yakıtı aynı..benzinlinin sessiz olması uzun yolda avantaj..
  5. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye eyvallah..kolay gelsin..

6. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hayırlı olsun kürşat..bir şey dikkatimi çekti..genelde makas küpeleri dışa doğru açılı durur.bir arkadaşımızda araç topladı.makaslara kavis verdirdikten sonra makas küpeleri aynı sizinki gibi içe doğru dönük bir şekil aldı.yolda giderken şaseye doğru...

7. MOBİDİK

TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU

Ynt: TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU sağol LEVENT..
  8. MOBİDİK

1987 toyota landcruıser fj 73 direksiyon simidi arıyorum

Ynt: 1987 toyota landcruıser fj 73 direksiyon simidi arıyorum evet ismail bey..hakan ataman'a sordum..özellikle fj 73 direksiyonu diye belirtmeme rağmen bj 60 direksiyonu gönderdi..şimdide ha geldi ha gelecek diye telefonlaşıyoruz..sonu nereye varacak bilmiyorum..her halde iade edeceğim..ya...
  9. MOBİDİK

1987 toyota landcruıser fj 73 direksiyon simidi arıyorum

Ynt: 1987 toyota landcruıser fj 73 direksiyon simidi arıyorum aradığım direksiyon bu..elinde olupta satmak isteyen varmı??

10. MOBİDİK

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor kolay gelsin..hayırlı olsun..takip

11. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 yanlış anlaşılmasın,toyota tabiki bu değeri hak eder.aracın yılına ve kullanılmışlığına göre fiyatlar makul olmalı..selamlar..
  12. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 dişlileri sıyırmış bunlar..45000 TL isteyen var.50.000 USD isteyen var malum sitede..Allah akıl fikir versin...oltaya düşecek bir parası bol aklı kıt birini bekliyorlar.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

13. MOBİDİK

LJ70

Ynt: LJ70 15000 gitmeyince ,,30000 gider diye düşündüler herhalde..hani pahallıysa iyidir hesabı..
  14. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hep öyle olur ya..atıl duran şeye talip olursunuz,altın olur..resmini gönderdiğim nissanın sahibide buna bir örnek....biz nasıl bir milletiz yaa..
  15. MOBİDİK

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

takip

16. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yanlış anlaşılmasın..gezenbilir ailesinden biri olarak böyle bir aracın varlığından haberdar olmanızı istedim..bilgiler kürşatta ,..ve bende.. ilgilenen olursa ulaşabilir..nissancılarıda haberdar etmek gerekir..
  17. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye devam...fiyatını ve sahibini özelden atıyorun..muhtemelen pazarlık payı vardır..kasasının ve şasisinin daha düzgün olduğunu düşünüyorum..tabi ,gelip bakman lazım..
  18. MOBİDİK

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürşat,,şöyle bir araç var.yedek parça olarakmı kullanırsın,satın alıp yaparmısın bilmem.satılık..çoook uygun fiyata..ilgilenirsen fiyatını ve sahibinin telefonunu özelden atarım..motorunda biyel kolu kırmış galiba ,gerisi gördüğün gibi.

19. MOBİDİK

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi ......
  20. MOBİDİK

3B Motora hangi yağ koymalıyım??

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? takip..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR