Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Anadolu Gezimiz 2011//2012 ( gez-bil )
2012 Gezimizi paylaşmaya ilerleyen zamanda devam edeceğim. bu hafta sonu havanın biraz iyi olmasını fırsat sayıp koşaradım gölyazı'yı gezdik . ağlayan çınarı ve birazda etrafın fotolarını çektim.
Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012
Gezilerinizin sağlık ve huzur içersinde geçmesini temenni ederim . paylaşımlarınız için teşekkür ederim .
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )
Merhaba Adil abi. söz konusu bidonların üst kısmında delik var . delikleri duş alırken vede su takviyesi yaparken açıyorum .hareket halinde sallantıdan suyun boşa dökülmemesi için kapatıyorum . Selamlar
Merhaba Tugay abi. Duş'daki geçici çözüm bu şekilde . 30+30 litre 2 adet ters çevrilerek duşun üst kısmında demonte bidon . geçen yılı bu şekilde atlattık.
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)
Merhaba Şeref abi .hava şartları ne kadar zorlu olsada yüzlerinizdeki gülümsemeden karavan dostlarının bir arada olmasının mutluluğu beli . 2012 eylül başında çeşmealtı'nda ducato camperimizle bizde bir...
2013 . Beklentilerimizin gerçekleştiği huzurlu ve mutlu bol gezili bir yıl olmasını diliyorum. Saygılar (Gez-bil).
Fotoğraflada iki yatağın rasında görünen pebbe kısım cam açılacak olan alan .ölçüsü 43x100 pebbe olan cisim 1 cm kapron onunda altında 5 cm ateş yünü var ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bu şekliyle çok mükemmel.
Merhaba Adil abi. üst kattaki yatak 115x180 fakat yatağı 190 cm ye çıkarma şansım var . tavanla arasındaki mesafe 58 cm yatağın 115.lik eni 3 eşit parça ve katlanıyor katlandığında karavanın içi bayağı genişliyor .alt yatakla üst...
Adil abi güzel isim katılıyorum. karavanınızı her türlü hava şartlarında içinde yaşana bilir bir karavan yapmayı düşündüğünüzüde biliyorum . bu güzel ismin bir kenarına şu eklenebilirmi ( Dört mevsim) selamlar