Arama sonuçlarınız

1. mustang 68

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Teşekkür ederim Kenan. bukez dahada güzel ve kullanışlı olsun diye uğraşıyorum.

2. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Devam.
  3. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Su tesisatı tamam . DK 25lt.

4. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Devam
  5. mustang 68

2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz

Ynt: 2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Ödül alan arkadaşları kutluyorum.Saygılarımla Gez-bil

6. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Devam

7. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Tenteyi tamamlayıp montajını yaptım . Böylece bir eksik daha tamamlandı.
  8. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Merhaba Alpaslan bey. amacım yaz bitmeden karavnımı bitirmek .Elbette ihtiyaçlar ve eksikler olabilir güzel olan yollarda olmak .Teşekkür ederim . Hoşcakalın.
  9. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Bisiklet taşıyıcının tekerlek kanallarını yaptırdım her üçününde kanal ölcüleri farklı .

10. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Karavanımın iç boyasını yaptım elektirik tesisatını çektim 220 ve 12 vol olarak

11. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Teşekkür ederim Mehmet ali . Umarım emeğimin keyfini sürerim.
  12. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Klima hava tahliye kapakları.

13. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) İlhan abi aynen dediğingibi akşamları saat 19 dan sonra birşeyler yapmaya çalışıyorum . günün yorgunluğunun üzerine ikinci bir mesayi zor fakat karavanımla uğraşmanın keyfi yorgunluğumu hafifletiyor.
  14. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Stepne taşıyıcısının boyasını yaptım ve yerine montajladım. güneş panellerinin karkazını ve port bagaj ayaklarınıda hazıryayıp yerine sabitledim.
  15. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Mustang'ın boyadan sonraki hali.

16. mustang 68

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

1- Erdal Ötügen- İstanbul 2- Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3- Levent Güngör İstanbul 4- Şükran - Abdullah TEPE Ankara 5- Yıldız-Mesut Eryılmaz...
  17. mustang 68

Benim Karavanım Caka

Ynt: Benim Karavanım Caka Sayın huysuz ihtiyar karavanınız hayırlı olsu . yollarda bir karavan daha olması gezenbilir dostlarını sevindirir bülent ustayada kolaylıklar dilerim.
  18. mustang 68

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Hafta sonunu Tirilye'de değerlendiren bir grup karavancı .bu arada ilhan abinin bilgi becerisi ve desteğiyle adil abinin televizyon ve uydu sistemini faliyete geçirdik.

19. mustang 68

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping Ülkemizin sahil şeridi dışında kalan bölgelerindede kamp ve karavancıların doğru ve güvenli konaklaması açısından olumlu ve güzel bir yer . Emeği geçen herkese teşekkür ederim .Ülkemiz turizmine hayırlı olsun.
  20. mustang 68

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

İnşallah her şartta taraklıda olacağım .yetişirse karavanla yetişmessede çadırla geç kalmakyok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR