Arama sonuçlarınız

1. 80CrV2

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

bildiğim kadarıyla taşıması kanunen yasak olan ( kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletler...

2. 80CrV2

Uygun Çadır Bulma Hk.

alelade bi avm den alacağınız çadır muhtemelen plaj yada festival çadırı olacağı için kamplarda pek işinize yarayacağını sanmam şayet ekstrem durumlarda kullanmayacaksanız arpenaz 2 tavsiye edebilirim
  3. 80CrV2

Çanakkale - Balıkesir Kamp

ben ilk kampımı uludağa kurmuştum öğrenci hali dechatlon un en ucuz ürünleriyle çıkmıştık ve evet çok üşümüştük:sweatsmile: gerçi sonradan öğrendiğim bi taktik var ; pet şişenize sararak uyku tulumunuzun içine atacağınız bir ısı bandı soğukta yardımcı olabilir,

4. 80CrV2

Çanakkale - Balıkesir Kamp

bursadan geçerseniz uludağa çıkmanızı tavsiye ederim hem güzel bi teleferik yolculuğu yaparsınız hemde 2.500 metre rakımda astronomik gözlem ve kamp güzel olabilir :smiley:
  5. 80CrV2

Otostop + Kamp Ege Turu

açtığınız konuda kamp eşyaları, kampçılık ve otostop olmak üzere 3 ayrı ana başlık çıkıyor ki (üçüde forumda daha önce konuşuldu) üçünü de tek konuda ayrıntılı anlatmak çok zor biraz daha spesifik olursanız daha tatminkar cevaplar alabilirsiniz bence

6. 80CrV2

Önerilerinize Açığım

keşke biraz daha spesifik olsanız da bizde neye cevap vereceğimizi anlasak :smiley: kampçılık denen olay çok geniş, spordan çok yaşam tarzına dönmüş durumda hal böyle olunca yüzeysel açıklamalar olmuyor, bence forumda ve internette biraz araştırma yapın kampçılığın genel hatlarını öğrenin yine...

7. 80CrV2

Yardımınıza, Tavsiyelerinize Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var

genelde çadırlar 2 kişiliktir zaten, tek kişilik bulsanız bile almanızı tavsiye etmezdim çünkü eşyalarınızı çadırın içine sokamazsınız muhtemelen, kişi + eşyası olarak düşünülmez çadırlar tatil beldelerinde tulum ihtiyacı pek hissedilmiyor genelde ama mat her zaman kesinlikle gerekli ekipmanlar...
  8. 80CrV2

Kamp Malzeme Listesi Eksikleri

yemek için kap -kacak ? güneş gözlüğü* isterseniz de ; düdük, kafa lambası, ufak pusula iyi kamplar iyi eğlenceler :smiley:
  9. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

ayrıca yerli malı dediğiniz evolite in alman şirketi olduğunu biliyormuydunuz? ürünün linki buraya bırakıyorum // ayrıca açıklama; .de uzantısı almanya ya aittir aynı .tr nin türkiye ye ait olduğu gibi Evolite Tramp 45 lt. Backpacks

10. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

sanırım bu mesajı sonradan düzenlemişsiniz ilk attığınızda görememiştim şimdi cevabını vereyim, öncelikle gördüğünüz gibi fikirlerimizin çeliştiği noktalar var " bence öyle değil böyle " dememden daha normal bi şey olamaz çünkü burası forum ortamı forumun kelime anlamına bakmanızı tavsiye ederim...

11. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

bakın hala aynı yerlerde dolaşıyorsunuz elle tutulabilecek bi şey yok ortada, yukarıda altını çizdiğim yeri okuyun lütfen, dediğimiz şey zaten aynı, ayrıştığımız nokta çantanın kullanım alanı, tam dolu bi kamp çantasını sırtlanıp trekking yaptınız mı bilmiyorum ama iskelet sistemini bu kadar...
  12. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence ilk olarak "saldırdınız mı " lafı şaka için olsa bile argodur, bu forumdaki herkesin argo "şakalaşmayı" sevdiğini düşünme sebebiniz nedir? ayrıca arkadaşın istediği çanta olarak sanırım forclaz 60 yani benim halen kullandığım çantayı kastettiniz yukarı...

13. 80CrV2

Kapıdağ Yarımadasında Kamp

temel ekipmanlardan başlarsak çadır olarak arpenaz 2 iyi iş görür, bende hala kullanıyorum lakin bagaj bölmesi olmayan çadırlarda şöyle bi durum söz konusu; çadır 2 kişilik yazıyorsa sadece 2 kişiliktir eşya koyamazsınız :D mat için askeri ürün satan yerlere bakabilirsiniz 25-30 lira arası...
  14. 80CrV2

3-4 Günlük Kamp Için Ekipman Önerisi

aynı çadırın standart versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum ama 2 kişi kalamazsınız bence, çadırda bagaj bölmesi bulunmadığı için ya tek kişi kalacaksınız ya da eşyaları başka bi yere koyacaksınız malesef, ayrıca çadırın dış tentesi 2000 mmlik yağışa kadar dayanıklıymış bu da hafif derecede...
  15. 80CrV2

Gözümüzün Bebeği Evlatlarımız Ve Doğa

gençlik kamplarına yollamayı düşündünüz mü? ben seneler önce arkadaşımla gitmiştim kamp nedir nasıl bi şeydir ilk orda tecrübe etmiştim, kampçılık temelimi orda attım diyebilirim :smiley: tabiki gençlik kampları (en azından benim ve çevremdeki bikaç kişinin gittiği ) normal kampların çok daha...

16. 80CrV2

Uludağ Bushcraft Yapımı?

öncelikle özellikle avcı ustalarım daha iyi bilir ama ben naçizane düşüncelerimi yazayım, asıl korkan tarafın doğadaki hayvanlar olduğunu düşünüyorum ben, hayvan aç ya da yavrularını korumuyorsa sıkıntı yaşayacağınızı sanmam ki ben şimdiye kadar yaşamadım ha gece gelir çadırınızı koklarlar kamp...
  17. 80CrV2

Uludağ Bushcraft Yapımı?

bushcraft tek bıçakla yapılmıyormuydu? şayet başka bir şehirden otobüsle gelecekseniz otogardan o bıçakları çıkaramayabilirsiniz, bim baltası şu 10 liraya satılanlardansa şayet parçalanıyor tecrübeyle sabit :smiley: hocama katılıyorum bunlar ayıdan korunmanıza yardımcı olmaz, bulabilirseniz ayı...
  18. 80CrV2

Kamp Konusunda Acemiyiz. Yer Önermenizi Rica Ediyorum.

"bol" suyunuz yanınızda olacaksa çok zorlanacağınızı sanmıyorum, arabanız varsa bu sorunu bagaja koyacağınız bi damacanayla halledebilirsiniz, burada bence dikkat edilecek husus 4-5 kişi olmanız ve sahillerde su tüketiminin artması yani yakınlarda çeşme olması ya da aracın bagajının büyük...

19. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

Öncelikle üslübunuza dikkat edin, "saldırdınız mı" nasıl bir itham böyle? Bence çantanız bu konuyu açan arkadaş için yetersiz, nedenini size şöyle açıklamaya çalışayım; benim dikkatimi çeken en önemli husus çantanın sırt kısmındaki çelik /alüminyum parçanın olmaması, ( ya da siz söylemeyi...
  20. 80CrV2

Likya Yolu Seçim

bende forclaz 60 kullanıyorum gayet yeterli bi çanta bence, sıkma perlonu almışsınız zaten tahminimce çantanın altındaki perlon noktalarını gördünüz oraya bağlayacaksınız, zaten çantanın sağında solunda üstünde eşyaların sıkıştırılabileceği fazlasıyla perlon var, zorda kalırsanız listenizdeki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.