Arama sonuçlarınız

1. 80CrV2

Kafamda Deli Sorular

mora robust u düşünebilirsiniz aslında, hem ucuz hem kalitelidir

2. 80CrV2

Bolu Yedigöller Şahsi Araçsız Ulaşım

teşekkürler anlaşılan araçsız gidemiyoruz :smiley:
  3. 80CrV2

Ayakkabı Seçimi ?

aslında bütün çeşitlerin avantaj ve dezavantajları var gibi; ben trekking botu kullanıyorum mesela, avantajı ve vazgeçememe sebebim ayak bileğini sarması, özellikle engebeli arazilerde yürüyorsanız bilek burkulmalarını engelliyor, bu konuda 4-5 ufak , 1 ciddi durum yaşadım şahsi fikrim...

4. 80CrV2

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

herkes listenin biraz abartı olduğunu düşünmüş sanırım ama ilk kampınız ve özellikle benim gibi normalde 2 dilim ekmek yiyip kendini doğanın kollarına atınca 2 somunu yiyebilen insanlardansanız bu kadar temkinli olmanız anlaşılabilir :D lakin ben doğayı biraz daha hissetmek için bu kadar eşya...
  5. 80CrV2

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

yöre halkı biliyor olabilir ama herhangi biri için o çeşmeleri bulmak samanlıkta iğne aramaya dönüşebilir, yinede bildiğiniz yerler varsa öğrenmek isterim

6. 80CrV2

çok teşekkürler baya rahatlattı bu cevap :smiley:

7. 80CrV2

Ağustos ortasında 3 arkadaş yedigöllere kamp atmak istiyoruz ama hasbelkader hiçbirimizin aracı yok :D yedigöllere giden servisler varmıdır diye sorduk soruşturduk ama net bi cevap da alamadık, acaba forumda bu konuda bilgisi olan var mı?
  8. 80CrV2

1 Ayliğina Otostopla Ege Ve Akdenİz Turu

merhaba :smiley: hevesini takdir ettim ama 550 lira hem ekipman hem de seyahat için hele ki 1 -1,5 aylık bir seyahat için az gibi, yemek olayını nasıl çözmeyi düşünüyosun? yol üzerinde mi yiyeceksin yoksa kap kacak taşıyıp kendin mi pişireceksin? bunların ikisi de ek maliyet gerektirir, ayrıca...
  9. 80CrV2

konaklama konusundaki sıkıntı hayvansa sorun olmaz ama insansa o durum farklı tabi :smiley: yinede haftasonu kaçamakları için tercih edilebilecek bi yer sanırım, teşekkürler :smiley:

10. 80CrV2

gidilecekler listeme bi ekleme daha yaptım teşekkürler ama kafama takılan şey şu; bölgeyi bilmediğim için suya ulaşmakta zorlanırmıyım? :smiley: Ayrıca bi soru; sizce berrak akarsuyu içmeden önce sadece kaynatmak yeterlimidir?

11. 80CrV2

Kamp Ekipmanları

kesinlikle katılıyorum aylar önce 10 liraya bimde satılan baltaları hatırlarsınız, erikli yaylası kampım için deneme amaçlı alıp çantama atmıştım, kampta 3 parçaya ayrıldı üstelik yanım başka balta ya da testere yoktu, hepsiburada veya gittigidiyordan gibi yerlerden alacağın 30-40 liralık...
  12. 80CrV2

cevabınız için teşekkürler, önerebiliceğiniz yerler var mı? öneriler için sağol ibradının görsellerine baktım ulaşımı çözebilirsem eğlenceli bi kamp için bana çok uygun olabilir :smiley: karadeniz kaçkarlar kesinlikle kamp yapılacak yerler listemde ama şu an için kendime ve ekipmanlarıma o...

13. 80CrV2

Merhabalar, Bir süredir kampçılıkla ilgileniyorum; çok acemi sayılamam ama ciddi anlamda deneyim sahibi olduğumu da söyleyemem. Şimdiye kadar içme suyu bulunduğu için kamping alanlarını tercih ediyordum; fakat sadece içme suyu için kamping alanlarına günlük 30 40 lira vermek bütçemi aşmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR