Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba Dostlar. Tilki Yine kürkçü dükkanı civarında dolanıyor. :) Bildiğiniz güzel Mobil karavan önerilerinizi bekliyorum. bütçe 15-30 arası Aşık olursam biraz daha zorlarım :) Aşağıdakini kaçırdım. Alan umarım bizden biridir...

2. nejat ural

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Çok teşekkürler. Sizi burda da görmek harika. İnşallah Pazar orada olacağım görüşürüz. Bu arada, Evet ahşap-epoksi seakayaklara bayılıyorum. Aslında sıkıntı orda da değil. Motosiklet kazası sonrası kalçamda protez var (Ve femur kemiği yerine de XXL bir protez daha)...
  3. nejat ural

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Merhaba Ahşap Kayaklar hakkında yorumlaınızı alabilimiyim. Özellikle Sedir ağacından mobilya gibi olanlarını gördüm geçen sene fuarda. Fiber - plastik v.b. kıyaslaması iyi olurdu ?

4. nejat ural

Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Elmas Kampingin bi krokisi var mı acaba ?
  5. nejat ural

1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor

Ynt: 1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor Evet satıldı. Hayırlı olsun demek lazım artık.

6. nejat ural

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Hepinize çok teşekkürler. Bülent bey evet sizin tavsiyelerinizin de ciddi etkisi oldu. Evet dağa akın Evet göle yakın Ve hüseyin abicim, evet istanbula dalyana da yakın. Tek üzüntüm karavanımızıı çok... ama çoooook özleyeceğiz. Ne...

7. nejat ural

Ynt: 1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor İltifat kabul ediyoruz. Çok naziksiniz. teşekkürler.
  8. nejat ural

Ynt: 1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor Cavit bey Çok teşekkürler. Evet zor oldu ama Sonunda karar verdik. Tek üzüntümüz nakite dönmek için karavanımızı malesef satacağız. Ne diyelim her şey bir anda olmuyor. hayırlısı. Yolunuz düşerse bekleriz.
  9. nejat ural

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Gelişmeler ile ilgili ,siz katkıda bulunan, yorum ve fikirleri ile paylaşımda bulunan dostara bilgivermek boynumuzun borcudur dedik. Son gelişmeler ile İstanbulda ki Evimizi kapatmadan, MAŞUKİYE'de (Nasipse) bir ev alıyoruz. İş...

10. nejat ural

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Bu gün var ... Yarın Yok :( Bir süre bu listede olamayacağım . Nasip ... İnşallah Seneye yine en az eki karavanım kadar yi bir karavanla yeniden aranızda oluruz. Keyfini sürün arkadaşlar... Değerini bilin. Daha satmadan hüznü çöktü.

11. nejat ural

Ynt: 1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor Evet Arkadaşlar; Rotamız Maşukiye !. Hayırlısı ile gerçekleştiğinde tüm dostları misafir etmekten zevk duyacağız. D Allah herkese gönlünce nasip etsin.
  12. nejat ural

Ynt: 1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor Bir arkadaşımız sorup da cevaplayınca ... Aynı soruları başkası da sorabilir diye Verdiğim cevabı aşağıya çıkardım. Bilgilerinize. Karavanımız 97 Model BMC'dir. Almanyada çalışan bir Türk mühendisin, Alman planlardan yola çıkarak...

13. nejat ural

Çok uzun uzadıya yazamayacağım. Çünkü gerçekten çelişkili duygular bunlar. Bir tarafta ev almak bir tarafta evimiz sırtımızda harika hafta sonları - mükemmel tatiller geçirdiğimiz yoldaşımız... Evet nakite sıkıştık ve 21.000 TL'ye vereceğim. Detaylar için özel mesaj atabilirsiniz.
  14. nejat ural

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Hay Allah. Bunu da yeni okudum. Harika bir fikir. Tüm Kalbimle destekliyorum.
  15. nejat ural

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Son sayfayı yeni okudum. Ömer Hocam geçmiş olsun. 1,5 sene o koltuk değnekleri ile yaşayan bir kişi olarak, koltuk altına gelen yerlere yarı sert sünger koymanı tavsiye ederim. Kemik ödeminden sonra bir de koltuk...

16. nejat ural

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Hayır gayet iyi olurdu. Bence de bu teklif gayet yerinde. Sabah bir heyecanla kalkıp camdan baktığımda, tipiden karşı blok görünmüyordu. Şimdi bu hava da ,karavanın içine tıkılmayı gel de düşünme. Neyse, en azından...
  17. nejat ural

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Bu arada; ... Acaba eşlerinizi - çocuklarınızı getiriyormusunuz arkadaşlar ?
  18. nejat ural

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Ömer hocam merhaba; telefonum 0533 302 25 30 Ve ... Arkadaşlar merhaba; Harika bir organizasyon. Öncelikle herkesi tebrik ederim. İstanbulun soğuk bir hafta sonunda, bu buluşma ile ateş gibi ısınacağız anlaşılan...

19. nejat ural

Kamplı Grup Gezilerimiz için Kış Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

Ynt: Kamplı Grup Gezilerimiz için Kış Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri Yılbaşı sonrasında ki 2.ci hafta Abant düşünüyorum. Zincir ile sanırım takılmam yolda. Hele bir yerden elektirik te alabilirsem değmeyin keyfime. Olmadı, eberscpecher sağolsun.
  20. nejat ural

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey hayırlı uğurlu olsun. İnşallah gönlünüze göre yapıp, keyifle gezersiniz bir an önce.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR