Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Karavan ile Kış Kampı?

Ynt: Karavan ile Kış Kampı? Haftalar geçiyor. Kışın tadını çıkarmak ve önerileriniz için Topiği canlandırmak istedim. Kartepe .... Eski adıyla keltepe !. Önümüzdeki hafta o taraflara gitmeyi düşünüyorum. Aranızda giden var mı ? tamam Otellerin olduğu yer ok. peki yol ? konaklanacak yer ? düz...

2. nejat ural

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza katılan yeni dostlara hoşgeldiniz diyorum. Hayallerinizdeki karavanlara tez elden kavuşmanız dileklerimle.
  3. nejat ural

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yaşgünümü hatırlayıp iyiniyetlerini paylaşan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Çok incesiniz. Bu vesileyle herkese 2010 da sağlıklı-huzurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.

4. nejat ural

Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent) güle güle kullanmanızı, sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi diliyorum
  5. nejat ural

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Merhaba; Bu hafta sonu Önce KARYAT yıkıldıktan sonra ne oldu diye bir bakalım dedik. İÇİMİZ ACIDI. Sonra Naci yi gördük. Kumbaba da dereye paralel çekmiş karavanını,... eşlik ettik bizde !. Cumartesi gecesi, mangalı kurduk Pazar öğlene...

6. nejat ural

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Bu arada... Kabalığımı bağışlayın. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda ben hazırım. belki mesleğimiz icabı (lojistik - kargo) bir yerden bir şeyler gerekirse... Getirttiririz.

7. nejat ural

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) tüm dostlarımıza hoş geldiniz diyorum.
  8. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İstanbulda hava güneşli. Ldos hafif te olsa esiyor. Ama bu aylarda dah iyisini bnulamazsınız. Programı olan varmı arkadaşlar. Sanırım biz Dalyan'a gidiyoruz.
  9. nejat ural

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. böyle zorluklarla ve sorunlarla başlamak güzel günlerde keyfi katlar. Yusuf dostum Allah kolaylıklar versin sana da.

10. nejat ural

Karavan ile Kış Kampı?

Ynt: Karavan ile Kış Kampı? Cem bey merhaba (ve diğer arkadaşlar) Yorumlarınıza katılıyorum. Evet !. Full donanımlı bir araçla elbette çok iyi olur. Ancak hayat biraz da macera değil mi. Açıkçası bizlerin ilk Delmece yaylasına giderken arabanın kara saplanıp uzunca bir yolu yürüyerek tek kat...

11. nejat ural

Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

Ynt: Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı Merhaba; Biz bayramın 2-3 günü oradaydık. Açıkçası bizim beklentimizi karşılamaktan çok uzak. Neden; Sapancanın içinde - Richmont otelinin garajının karşısı. Önündeki yoldan vızır vızır geçen açık egzostlu araçlar patinajlar ve yüksek volümlü cıstak müzik...
  12. nejat ural

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) Biri Güveç mi Dedi ? :) Arkadaşlar gecenin yarısında mutfağa gidip boş boş baktım. her şey anlamsız geliyor bu satırlarsan sonra. Hele İspir fasulyesi hele az tereyağ, bol kemikli et ile.... hele köz de uzun süre suyunu çekerse. Offf. of. bize bu...

13. nejat ural

Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009) malesef programda çıkan bir değişiklik bizi sizlerden ve o güzel gölden mahrum ediyor. giden dostlara iyi eğlenceler.
  14. nejat ural

Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009) Merhaba; 6 senedir gitmediğim ve görür görmez "bende" dediğim bir yer !. Çok iyi olur açıkçası biz Cumartesiden eşim ve kızımla gelmeyi düşünüyoruz. Yalnız Kamp kurulacak yer Balaban'ın tam olarak neresi düşünülüyor ? ve nasıl buluşulacak ...
  15. nejat ural

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bizim içinde hoş bir birliktelik olur. İzlemedeyiz.

16. nejat ural

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Cem beye katılıyorum. su geçiriyor. ancak 3M'in bir ürünü var Sprey şeklinde çadırlara su geçirmezlik kazandırıyor. sıkıyorsunuz su üzerinden akıp gidiyor. bizim bir arkadaşta denedik. sonuç harika. Hatta ben Motosiklet kıyafetime de sıktım...
  17. nejat ural

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Valla kişiye göre değişiyor sanırım. benim için Connect card ve /Veya wınn kaçınılmaz. iş için zaten 24 saat on-line olmaya mahkumum. hanımve çocuğada hizmet edince multifonksiyonel bir görev tanımı doğuyor sizin anlayacağınız. Öte tarafta Pratik mi ? evet teoride...
  18. nejat ural

Karavan ile Kış Kampı?

GEÇEN SENELERDE BU ZAMANLARDA NELER YAPARDINIZ ? Yada ; Bu sene KIŞ KAMPLARINI NERELERDE YAPACAKSINIZ ? Bu başlık altında, gidemesekte... göremesekte, hayalini kurmakla yetinsek bile , neler yapabileceğimizi tartışalım diyorum. Tabii ki öncelik GİTMEK - YOLDA OLMAK !. Bu başlığın altında...

19. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kısmetse yarın ağvadayız . köprüden geçince sağdan devam edin 300 m ileride !.
  20. nejat ural

İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Ömer dostum. resimler için teşekkürler. gelemeyince üzülmüştüm. bu sayede teselli bulduk. HÜSEYİN BEY; Malesef bende katılamadım. Kzıım biraz rahatsız olduğundan açıkçası bırakamadım. Ancak dostların her türlü kötü hava koşullarına rağmen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR