Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı merhaba; Bende Hüseyin bey gibi fırsat buldukça Dalyan'a gidenlerdenim. Bir çok kere Maltepe sahilindeki ceplerde de bulundum ve oldukça da keyif aldık. Eğer fırsat yaratabilirsem, mutlaka en azından sizlerle tanışmış olmak için...

2. nejat ural

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten kesinlikle katılıyorum. çocukları karavanlı hayattan soğutmamak için ne varsa yapmalı. ve de hanımları. dizilerden ötürü gerilmeye gerek yok değil mi :) ben hibrit TV kartı ile DVB-t + analog anten ile çözdüm bu sorunu. Notebook hem çocuğun oyun platformu, hem Vınn...
  3. nejat ural

Karavanda Notebook ile GPS navigasyon

Ynt: Karavanda Notebook ile GPS navigasyon bende 3 yıldır Cep bilgisayarı ve Cep telefonu ile bunları kullandım. ancak artık o kadar ekonomik ki Navigasyon cihazları inanamıyorum görünce. Media markttan bir arkadaşa 190 tl ye aldık. ve yazılımı dinamik - haritası güncel. bunlarla uğraşmaya hiç...

4. nejat ural

Isınma

Ynt: Isınma İkitellide Eberspecher mümesilinde taktırdım. sağolsunlar çok ilgilendiler. 10 taksit yaptı (ama kiseye söyleme dediler ;-) ) fiyat 120x10=1.200 tl ben truma yı düşünüyordum. bir arkadaım kiralık karavanda yakmada v.s. sorun yaşayınca açıkçası tüp v.s. beni gece uyurken...
  5. nejat ural

İkinci El Isıtıcılar

Ynt: İkinci El Isıtıcılar herkesin baş ucunda belli :) ben de aynı durumdayım. uyumadan 1 saat önce 3 kere ayarlıyorum. ondan sonra ancak tamam oluyor :) fotoğraf için karavanın yanına gidince çekerim söz. Not: şimdi PC'den yazınca farkettim. bir önceki yazılar berbat. kusura bakmayın.

6. nejat ural

İkinci El Isıtıcılar

Ynt: İkinci El Isıtıcılar OĞUZ BEYE KATILIYORUM. 2.Cİ aBERCPECHERİMİ TAKTIRDIM. BENDE ,İLK DENEMEDCE TIK-TIK SESİNDEN SIKINTIDAYDIM. çÖZÜMÜ İKİ TANE LASTIK TAKOZ İLE BULDUM. İkitellide ki usta bu işi iyi biliyor. hatta üflemeyi de iki ayrı noktadan verdik. biri arka masa altına veriyor... ki...

7. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? biraz önce gördüm. size iyi yolculuklar - iyi bayramlar. biz 2.ci gün çıkacağız. kısmet !.
  8. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? bizim de 2.ci alternatif poyrazlar, ancak bayramın ancak 2.c igünü !. diğer arkadaşlar ?
  9. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Şimdiden herkese iyi bayramlar: Peki Bayramda Gezenbilir Karavancıları nerede ? açıkçası biz Sapanca veya abant düşünüyoruz alternatifleri paylaşmak umuduyla.

10. nejat ural

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) açıkçası bende gittiğimde durum pek farklı değildi ancak işletmecisi arkadaş köyden geçerken bizi görmüş ve yetişti ardımızdan. giriş balçık... bu sebeple içeriye karavanla giremedik ama yaya gezdik. ömer'in gözlemlerine katılıyorumn. iyi...

11. nejat ural

Isınma

Ynt: Isınma cumartesi bakım masrafı 600 tl tutunca , malesef eski cihaza zorunlu olarak veda edip, kışı yeni D2 ile karşılamaya karar verdik. ilk test olumlu. tavsiye ediyorum.
  12. nejat ural

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yarın kısmetse hem burayı bir görmek hemde sabah kahvaltısı - temiz hava ve haliyle mangal keyfi için yoldayız. ;)

13. nejat ural

Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

Ynt: Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı Hayati bey, sizi ve emeği geçen tüm arkadaları kutluyorum. açıkçası böyle güzel haberlere hasretiz. sizden hep böyle güzle haberler duymak dileklerimle. Arkadaşlar, Haldun beyin "keşif" önerisine sıcak baktığımız belirtmek isteriz.
  14. nejat ural

Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet

Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet Öncelikle sergilediğiniz, bu pozitif enerjinizin destekçisi olduğumu bilmenizi isterim. Cem beyin bahsettiği "yeni açılan yer" sanırım COZZ değil. biraz bilgi verirseniz hafta sonu Demirköy-iğneada yapmayı düşünüyorduk, rotayı değiştirebilriz.
  15. nejat ural

Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi

Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun. size ve ailenize sabır banaıza rahmet diliyoruz.

16. nejat ural

Isınma

Ynt: Isınma insel bey; ACSA'da bu otomatik için fiyat almışmıydınız ? açıkçası sizin tecrübelerinize benimkilerde eklenince, hani truma için para biriktirmeye başlasammı diye düşünmeden edemiyorum. tek korkum, ya test etmeden bu hafta gitseydim... çoluk çocuk donardık valla.
  17. nejat ural

Isınma

Ynt: Isınma insel beye katılıyorum. sizde kolunuzu kaptırmayın.
  18. nejat ural

Isınma

Ynt: Isınma Nadir usta iyi hoş da. eli yavaş ve araya iş alıyor. açıkçası ben bütçeme göre ve kış ortasında acil ihtiyacım olduğundan 2.ci el almıştım. bu hafta test ettim. 15 dakika çalışıyor (o da az ısıtma) ve sonra susuyor. susuş o susuş... yarın kısmetse Ustayı ziyaret edeceğiz.

19. nejat ural

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) Çok şey kaçırdık... çok. Ama teselli dostların aldığı keyfi bu satırlarda paylaşmak oluyor. bir dahakine !.
  20. nejat ural

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) işleri bitirir bitirmez foruma bakmak oldu ilk işim. gönlüm sizlerle. :D ben burda. >:( hava açıldı. ;D biz işte. ??? sizlere iyi eğlenceler. :-X

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR