Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) bu kadar güzel insanı bir arada görünce insanın gelesi geliyor. kısmet diyelim. umutlanmadan

2. nejat ural

Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? burada malesef karavan konaklaması pek mümkün değil. yokuş - düz yer yok ve çok kalabalık dar bir alan.
  3. nejat ural

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) iyi bayramlar. biz 2 gün Karyat yapıp biraz önce döndük. sevgiler.

4. nejat ural

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) hayırlı uğurlu olsun. Ve en önemlisi, Allah sabır ve kolaylıklar versin.
  5. nejat ural

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ömer Dostum Resimleri gördüm. önerin için teşekkürler. seneye iyi olacak gibi. fiyatlar hakkında bilgi veya telefonunu verirsen bir de ben test etmek isterim.

6. nejat ural

İstanbul -­ Nallıhan 2. Etap

Ynt: İstanbul -­ Nallıhan 2. Etap gerçekten güzel bir gezi ve harika fotoğraflar. teşekkür ederiz paylaştığınız için.

7. nejat ural

KangooCamper Firarda; Mudanya - Kumyaka (Siye) - Zeytinbağı (Trilye)

Ynt: KangooCamper Firarda; Mudanya - Kumyaka (Siye) - Zeytinbağı (Trilye) cem bey kısa vade planlarıma ekledim bu seyahatinizi. size ve ailenize paylaşım için teşekkürler. rotayı bir kez daha yazarmısınız.
  8. nejat ural

Çorlu - Saray Civarında Göl ve Orman Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyesi?

Ynt: Çorlu - Saray Civarında Göl ve Orman Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyesi? sinekli evet!. olabilir !!!... Sn.Yaybek; sizin önerdiğiniz yeri bulamadım. bir tarif istesem ?
  9. nejat ural

Ynt: Çorlu - Saray Civarında Göl ve Orman Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyesi? Cemal Başkanım; Terkos ve balık deyince hep sizin o fotoğraflar geliyor gözümün önüne. gerçekten iyi çıkardınız.

10. nejat ural

Ynt: Çorlu - Saray Civarında Göl ve Orman Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyesi? Kıyıköy - İğneada -limanköy - Longöz - aksicim - Kastro - Yalıköy - çiligoz - Süloğlu - Edirköy - Ormanlı - Terkos önerileriniz için teşekkürler dostlarım. Ancak oraları artık bitirdik. !!!... deniz kenarı ve kalabalık...

11. nejat ural

başlıktan anlanacağı üzere şöyle dere - göl kenarı... arkasını bir koruya vermiş, önü geniş bir çayırlık.... kafa dinleyeceğim bir yer arıyorum. Neden saray - çorlu civarı. Çünkü yakın olsun. hafta sonumu geçirip istanbula çabuk dönebileyim. çok mu fazla şey istiyorum ?
  12. nejat ural

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri Karyat da bir süre önce sergilenmekte olan PİNO karavanın 3 modelini görme - inceleme fırsatım oldu. Sn.Farku bey ve ekibinin ürettiği ürünlerdeki özen ve itina , detaylardaki inceliklerden oldukça etkilendik. Böyle bir üreticinin istanbulda olmasından da haliyle...

13. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Dostlar: Uzun zaman yazmamamızın nedeni Bir ay boyunca ŞİLE-KARYAT'da olmamız idi. Keyifli bir ay boyunca, dinlendik - denize girdik - Rüzgarda Uçurtmanın - fırtınada karavanın keyfini çıkardık. Dostlarımız Ferhan bey - Ömer bey - Faruk bey (Hollanda), Faruk...
  14. nejat ural

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık tolga bey, seviniriz sizi tekrar görmekten. Bu arada motosiklet ile kısa bir rota planımız var. Bakarsınız hanımları bırakıp o kafileye sizide dahil ederiz :)
  15. nejat ural

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık İnsel hocam Keyifli geçen tatilinize çok sevinsemde, kızınıza üzüldük... geçmiş olsun. Bu arada biz, sizle en son KARYAT'da görüştüğümüzden beri ordayız. O kadar üzülüyoruz ki kapanacak diye, iyisimi "bu sene son senemiz acı günler yakında" şarkısıyla bir ay...

16. nejat ural

Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? İnsel dostum; Asos yolundan gidersen edremite kadar bir sürü yer var deniz tarafında. geçen sene çay bahçesi tadında bir çok yer karavana su+elektrik veriyordu.
  17. nejat ural

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Sedat iyi bir çalışma ve bence arz ile talebin böylesine çakışması çok bulunmaz. Bir noktada da kullanabilirmiyiz diyorum. Mesela renk kodları. Örneğin ben bu hafta Longöz'e gideceğim gideceğim yeri Kırmızı ile işaretlesem - diğer katılımcılar da bilse...
  18. nejat ural

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale abdi bey; Yazılar ve fotoğraflar ile bizlerde en az sizinleymişiz gibi oluyoruz.Bizleri bundan mahrum bırakmadığınız için teşekkürler. Yolunuz açık, vardığınız her yer beklentilerinizi karşılar olsun.

19. nejat ural

Kiralık Karavanla 19 Mayıs Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Kiralık Karavanla 19 Mayıs Batı Karadeniz Gezimiz güzel bir gezi. paylaşımınız için teşekkürler. bir soruyla başlamak isterim. ** 4 günlük bir seyahat gerçekleştirdiniz değil mi ? Aksilikleri öngörüp keyfinizi bozmamanız bu geziden kendi adıma çıkardığım en önemli değerdir. Bu arada...
  20. nejat ural

RÜZGAR'a Acil Şifalar

Ynt: RÜZGAR'a Acil Şifalar daha evvelki hafta dalyanda görüştük. büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz. Ural ailesi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR