Arama sonuçlarınız

1. TSI

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın... nasıl ? 'bu araba ise, biz şimdiye kadar neye bindik ?' diye soruyor insan kendine değil mi ? :)

2. TSI

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Cem bey, eğer yanılmıyorsam Mart sonunda Aşkın Jeep te müşteri olduğum gri renkli prado nun sahibi sizsiniz, aracınızı epey inceledim, hatta Kadıköyden Bostancı sanayiye kadar kısa bir yolculukta yaptık, gerçekten temiz ve diri bir araç...
  3. TSI

2003 LC prado 4,0 kullanıcı kılavuzu

Ynt: 2003 Lc Prado 4,0 Kullanıcı Kılavuzu Aşağıdaki bağlantıda var, umarım işinize yarar.... http://turkiye.toyota.com.tr/Kilavuz/Kilavuz/PRADO/PRADO_OM6A419T1_04-03.pdf

4. TSI

lc prado hakkında

Ynt: Lc Prado Hakkında Selim bey, bahsettiğiniz modeller arasında yenilenmiş otomatik şanzıman (5 ileri) ve bundan kaynaklı %10 civarı yakıt ekonomisi dışında fark yok, zaten 120 kasa Pradolar ülkemize 'Grande' olarak anılan en üst donanım seviyesinde ithal edilmiş, 2005 üzeri benzinli V6...
  5. TSI

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Ynt: Yeni Lc Prado'm Ve İlk Gezim LC Prado sürekli dört tekerden çekişli olarak çalışır, ancak bu sistemden biraz bahsetmek isterim. Toyota 2003-2009 Prado modellerinde, audi quatro ve bmw x5 gibi poüler modellerde de kullanılan torsen diferansiyelin t3 yani en gelişmiş versiyonunu kullanmış...

6. TSI

lc prado hakkında

Ynt: Lc Prado Hakkında Konuyu dirilteyim biraz :) LC Prado sürekli dört tekerden çekişli olarak çalışır, ancak bu sistemden biraz bahsetmek isterim. Toyota 2003-2009 Prado modellerinde, audi quatro ve bmw x5 gibi poüler modellerde de kullanılan torsen diferansiyelin t3 yani en gelişmiş...

7. TSI

Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz?

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? uzun şase daillyde yük bölümü 456cm boyunda
  8. TSI

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? benim hayalimdeki camper , iveco dailly2003- 2004 uzun şase yüksek tavan , yakıt dışında bi sorunuda yok , sorun derken ... 'çok yakıyor' diyende duymadım ama ötekilerin daha ekonomik olduğunu söyleyenler...
  9. TSI

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15718.0 bu başlıkta özellikle siz ve benim gibi tasarım aşamasında olanlar için faydalı olacağını düşündüğüm , 'online' çalışan bir camper tasarım modülü...

10. TSI

Camper Tercihi Konusunda Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Campervan - Görüş ve Önerileriniz yardımınız için çok teşekkürler sayın Selsun ; verdiğiniz adreste güzel tasarımlar var , araçların dışı ilede bir miktar oynanmış ... bende sizinle ve diğer kampçı karavancı dostlarla , tesadüfen bulduğum bir modülü paylaşmak isterim , vereceğim...

11. TSI

RE: Campervan - Görüş ve Önerileriniz Özdal bey ; göstermiş olduğunuz alakaya teşekkür ederim , 13-15000 ytl ye söylediğime yakın donanımda camper dönüşümü gerçekleşiyor(alınacak 2. el aracın 2000 ytlden fazla masraf çıkartmayacağını varsayarak) 35000 ytl lik bütçe ile projemin maliyeti belli...
  12. TSI

Öncelikle tüm doğa sevdalısı arkadaşlara 'Merhaba' diyerek söze başlayayım... :) Ben uzunca bir zamandır kampçı ve karavancı camiasını uzaktan burnu sızlayarak izleyen , son bikaç aydır bu camiaya dahil olmaya iyice niyetlenip bir parça araştırma yapmış ve bikaç gün öncede forumunuza dahil...

13. TSI

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın! fikrinize saygı göstermekle birlikte , ben mesajın en uygun zeminde yayınlandığını ve başta benim gibi proje aşamasında olan pek çok karavan sevdalısının kulağına küpe olacağını düşünüyorum :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri