Arama sonuçlarınız

1. devekaya

Güney Amerika Yol Arkadaşı

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Ben varım

2. devekaya

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler 2013 temmuz ayında Gürcüstan kazbeginden Rusya'ya geçdim Kırım, Moldovya, Romanya, Bulgaristan'dan Türkiye'ye döndüm hiç trafik cezası yemedim
  3. devekaya

Karavanla Kuzey Avrupa Turu

Ynt: Karavanla Kuzey Avrupa Turu Norveç gezimi haziran ayında gerçekleştirdim, önümüzdeki 2015 mayıs ayında nasip olursa aynı şekilde Moğalistan gezisini planlıyorum. Fesbuğumdan bütün arkadaşlar gezi fotolarıma bakabilirler, arkadaş olarakda eklerseniz memnun olurum. Veli Devekaya

4. devekaya

Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor Teşekkürler, yoldada karşılaşabiliriz.
  5. devekaya

Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor Ergün bey 2014 haziran ayında Norveç'e Wosvagen caddy aracımla gidip geldim. Aynı şekilde eşimle birlikte 2015 mayıs ayında kısmet olursa...

6. devekaya

Trans-sibirya Demiryolu Gezisi

Ynt: Trans-sibirya Demiryolu Gezisi Tabiki Norveç ve Moğolistan arasında fark var, uzaklık 1,5 ila 2 misli, yollar Avrupa yolları gibi deyil. Benim demek istediğim yola çıkıptıktan sonra heyacanla günlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz, çekilen zorluk ve sıkıntılarda bir anı olarak...

7. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Teşekkür ederim.
  8. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Bülent Bey, Bergen İnternet resimlerinde göründüğü kadar deyil, ayrıca gitmenize bence gerek yok , Bergen'e giderken görülen doğal güzelikler ve fiyordlar daha çok hoşuma gitti. Fesbuk resimlerimdende fark etmişsinizdir. Polonya, Ukrayna ve Romanya...
  9. devekaya

Trans-sibirya Demiryolu Gezisi

Ynt: Trans-sibirya Demiryolu Gezisi Bende 2015 haziran ayında arabam caddy ile İran, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Rusyadan Moğolistan'a girerek Moğolistan'dan ulan-ude, Baykal gölü, Kazan'dan Türkiye'ye dönmeyi planlıyorum. Böyle gezileri gözümüzde...

10. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Arkadaşlar çekmiş olduğum fotoğraflar büyük olduğundan yükleyemedim fesbuğumdan bakıp, ayrıca arkadaş olarakda eklerseniz memnun olurum. Fesbuk ismim. Veli Devekaya

11. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Bergen'den Lom yolundan Tronheim'e gittim oradan İsveç yolları daha geniş ve kestirimden giderim diyerek İsveç'e girdim oradan Fillandiya Kemi'ye vardım. Sonra dahada yukarılardan Fillandiya'ya geçmediğime pişman oldum. Şimdi ise bu sıcak havalarda oralarda...
  12. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Avrupa'nın serin olması günlerinde uzun, benimde bir durduğum yerde fazla duramadığımdan, gezimi tahminimden önce 22 günde tamamladım. Kılimanın soğutucusunu açmayıp Hamburg'dan sonra karoriferi açmaya başladık. Yakıt fiatları Orta Avrupa ile aşağı yukarı aynı...

13. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim 7 Haziranda Edirne kapıkule'den wosvagen caddy aracımla yurtdışı yolculuğumuza başladık. Rota Norveç, arabanın ruhsatında kamyonet yazdığından yeşil sigortayı iki misli ödedik, gümrükte ruhsata bile bakmadan yalnızca plakayı pasaporta işlediler. Avrupa...
  14. devekaya

Kuzey Avrupa Gezim

Haziran 2014 de eşimle birlikte arabamla Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Almanya, Danimarka, İsveç, Norveç, Fillandiya, St.Petersburg, Letonya, Litvanya, Polonya, Ukrayna, Romanya tekrar Bulgaristan'dan 12000 km yaparak Vatana döndüm.
  15. devekaya

Avrupada 27 Ülke Gezisi

Ynt: Avrupada 27 Ülke Gezisi Sayın Anstel tavsiye ettiğiniz siteleri inceledim, çok faydalı olacağını tahmin ediyorum ilginize teşekkür ederim. Evet uzun bir gezi olacak hazırlıklara şimdiden başladım.

16. devekaya

Avrupada 27 Ülke Gezisi

Arkadaşlar. 17 Mayısta eşimle birlikte, caddy arabamla Manisadan çıkacağım gezi rotam. Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Çekoslovakya, Berlin, Polonya, Belarus, Litvanya, Letonya, Estonya, Rusya(St.Petersburg) Fillandiya, İsveç, Norveç, Danimarka, Almanya, Hollanda...
  17. devekaya

Ynt: Karavanla Kuzey Avrupa Turu Bizde Bulgaristan'dan çıkıp Yunanistan'dan dönüş yapmayı pilanladık 20 ülke görmeyi tahmin ediyorum.
  18. devekaya

Ynt: Karavanla Kuzey Avrupa Turu Merhaba Kenan bey bende haziran ayında St Petersburg dan fillandiya, İsveç, Norveç ülkeleri ile birlikte avrupa ülkelerini Wosvagen caddy aracımla eşimle birlikte gezmeği planlıyorum. geçen yaz 2013 temmuzda Gürcistandan çıkıp karadenizi boydan boya dolaşıp...

19. devekaya

Karayoluyla Türkiye - Vietnam

Ynt: Karayoluyla Türkiye - Vietnam sayın anatolia selemlar 2004 viatnam gezinize katılmak istiyorum görüşmek üzere saygılar sunarım
  20. devekaya

kara yoluyla hindistan

Ynt: kara yoluyla hindistan Çisem hanım gezmiş olduğum hemen hemen her ülkede türk lokantası bulunmakta. Bu lokantalar biz türkler ve oranın yerlileri tarafından çok rağbet görmekteler, düşüncenize katılıyorum, genelde ne iş olursa olsun memleketinden dışarıya iş işin gidenler başarılı olup...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR