Arama sonuçlarınız

1. devekaya

kara yoluyla hindistan

Ynt: kara yoluyla hindistan bende haziran ayında arabamla yola çıkıp iran, türkmenistan, özbekistan, kırgızistan, kazakistan, ve rusyayı gezip türkiyeye dönmeyi planlıyorum

2. devekaya

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler çok güzel gezi yapmışsınız, haziran ayında arabamla İran,Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Doğutürkistan Çin, Moğolistan, ve Rusyayı gezerek Türkiyeye dömeyi planlıyorum,
  3. devekaya

HİNDİSTAN

Ynt: HİNDİSTAN Selam Erenmode çok güzel rota planlamışsınız, Uzakdoğu Afrika ve Avrupayı gezdim, Hindistanı gidip görmeyi bende istiyorum

4. devekaya

kara yoluyla hindistan

Ynt: kara yoluyla hindistan Selam oyaa bende uzakdoğu afrika ve balkanları gezdim ama hindistana gitmedim. Rotayı beraber planlayıp arabamla veya uçakla gidebiliriz.
  5. devekaya

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum. ben varım daha önce arabamla balkanları gezdim tel 5323147398

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR