Arama sonuçlarınız

1. VEDAT75

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

2. VEDAT75

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Harika bir yürüyüş oldu benim için. Hayatımda bu kadar ıslandığımı hatırlamıyorum ama çok keyifliydi hele ki gezenbilir ekibiyle bir başka güzeldi. Gezi boyunca bizlere yardımcı olan zerrin hanım, mehmet bey ve fatih başta olmak üzere katılan tüm...
  3. VEDAT75

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Bilal bey merhaba, göksudan binenler göksu girişinden istanbul yoluna doğru 100 metre ilerideki köprünün üzerine çıkıp istanbul yolundan servise biniyor. Görüşmek üzere...

4. VEDAT75

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Ellerinize sağlık sedat bey, teşekkürler...
  5. VEDAT75

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) 01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Akköprü 02- Mehmet Ekim (1 Kişi) Atakule 03- Kübra Ekim (1 Kişi) Atakule 04- Hakan Bala (1 Kişi) Kuğulu 05- Fatih (1 Kişi) Akköprü 06- Çiğdem...

6. VEDAT75

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Listemize başlıyorum 01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Akköprü 02- Mehmet Ekim (1 Kişi) Atakule 03- Kübra Ekim (1 Kişi) Atakule 04- Hakan Bala (1 Kişi) Kuğulu 05- Fatih (1 Kişi)...

7. VEDAT75

Manisa - Spil'de Neler Oldu Neler...

Ynt: Manisa - Spil'de Neler Oldu Neler... Hakan bey sizi ve katılan tüm arkadaşları kutlarım. Neşeniz daim olsun. Çok güzel bir buluşma olmuş. Fotolar ve tüm katılanlar süper görünüyor...
  8. VEDAT75

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Asıl biz teşekkür ederiz ferdane hanım. Sizinle tanıştığımıza çok mutlu olduk. Diğer gezenbilir etkinliklerinde görüşmek üzere...
  9. VEDAT75

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bu unutulmaz organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm gezenbilir yönetimini tebrik ediyorum. Böylesine keyifli bir festivale katılmış olmaktan son derece mutluyum. Cuma öğlen zerrin ve esra hanımların taktığı...

10. VEDAT75

Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking (14 Haziran 2009)

Ynt: Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking (14 Haziran 2009) Mehmet bey sizi ve katılan tüm arkadaşları tebrik ederim. Katılamadığıma üzüldüm. Diğer etkinliklerde görüşmek üzere... Fotoları da merak ediyoruz bu arada...

11. VEDAT75

Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009)

Ynt: Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009) Merhaba, yürüyüşünüz nasıl geçti. Fotoları bekliyoruz.
  12. VEDAT75

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Elinize sağlık. Çok güzel fotolar.

13. VEDAT75

Uludağ'da Ciddi Yaralanma

Ynt: Uludağ'da Ciddi Yaralanma Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
  14. VEDAT75

Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009)

Ynt: Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009) Çok katılmak isterdim ama bu haftasonu bir arkadaşın düğünü için samsunda olacağım. Malesef katılamıyoruz. Ama festivalden sonra her zaman hazırız.Bol bol foto çekin bizler için. Sizlere keyifli yürüyüşler, iyi eğlenceler.
  15. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Fatih ellerine sağlık, hepimiz çok güzel görünüyoruz. Demek 14 km, ilk yürüyüş için fena değil. Gerçi hacer hanım biraz zorlandı ama desteklerinizle tamamlayabildi. Bir ara çaydan geçerken kanyon yürüyüşü yapar gibi hissetim. Önde...

16. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Birşey değil, asıl güzel olan fotoğraflarda yeralan insanlar. Darısı diğer etkinliklerde çekeceğimiz fotoların başına... :) :) :)
  17. VEDAT75

DEDAK; Belevi - Çamlık - Şirince Doğa Yürüyüşü (03 Mayıs 2009)

Ynt: DEDAK; Belevi - Çamlık - Şirince Doğa Yürüyüşü (03 Mayıs 2009) Geçen yaz şirinceden geçmiştik. Hoş bir yer ama fazla ticari geldi. Doğallığını kaybediyor gibi. Bizim ankaradaki beypazarı misali. Şirinceyi fotoğraflarınızdaki açıdan görmek hoş oldu. Güzel bir yürüyüş olmuş. Paylaşım için...
  18. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Arkadaşlar kusura bakmayın yorgunlukla fotoğrafları büyük haliyle eklemişim sayfa o yüzden kasıyordu düzelttim. Özür dilerim. :) :) :)

19. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)
  20. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR