Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Grand Vitara İçeriye Toz Alma Sorunu

Merhaba, 2005 Grand Vitara 1.6, 3K, kabin içine toz alıyor. Sağ arka havalandırmadan geldiğini tahmin ediyorum. Havalandırmayı kapattım ama tam çözüm olmadı. Benzer sorunla karşılaşan ve çözüm üreten veya fikri olan arkadaşlar paylaşmayı düşünürler mi?

2. Tümer

vitara 1.6 jlx ayna mahruti değişikliği ile alakalı..

Ynt: vitara 1.6 jlx ayna mahruti değişikliği ile alakalı.. Üzerindeki oran nedir?
  3. Tümer

vitara 1.6 jlx ayna mahruti değişikliği ile alakalı..

Ynt: vitara 1.6 jlx ayna mahruti değişikliği ile alakalı.. Üzerindeki oran ne?

4. Tümer

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..
  5. Tümer

6. Tümer

7. Tümer

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) İlgilenen ve yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Hareket halinde 80 km hıza kadar 4H a geçmekte sorun yok diye biliyorum. Ancak ben de eski alışkanlığım durmadan 4H a geçmiyorum. Direksiyonun düz...
  8. Tümer

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? 4 L - 1.6 Vitara/Otomatik - 99 - Voltran - 25 kr/km (karma) - 15 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim /20 Ocak2009/29,5"Lastik orsa - 1.6 Vitara/Düz - 93 - Atiker -...
  9. Tümer

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Sorun iç taraftaymış. Değiştirdik ve düzeldi. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

10. Tümer

En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)

Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :) Hepsi birbirinden kötü. Bir de işin ilginç tarafı telefon numaralarımızı pazarlayıp para kazanıyorlar.

11. Tümer

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Bu bölümde yazan ve Çanakkale de olan arkadaşlarla tanışmak isterim :)
  12. Tümer

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Sefa Bey, ARB den daha güzel olmuş ;) Güle güle kullanın..

13. Tümer

Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum...

Ynt: Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum... Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Arkadaki çeki demiri aracınızın uzaklaşma açısını bozacak konumda bilginize! Selamlar
  14. Tümer

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Merhaba, Çanakkale de Suzuki servis yok. Güvendiğiniz bir ustadan da başka bir seçeneğiniz yok.
  15. Tümer

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Merhaba, Dış aks kafası değişti, sorun hala devam ediyor. ??? Sıra iç tarafta!

16. Tümer

Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım Geçmiş olsun! Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? 4x4 konumunda mı yapıyor, düz giderken yapıyor mu? Yoksa sadece dönüşlerde mi yapıyor? Vs vs ..
  17. Tümer

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Şöyle bir ayrıntıyla konuya devam edeyim. Sol ön iç aksı söktük, temizledik. Önceki sahibinin kulaklarını çınlatarak; pek bakımlı olmadığını söyleyebilirm. Neredeyse paslanmıştı ve bilye dahi kurumuştu. Sorunun bundan...
  18. Tümer

Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri Şimdilik ortaya çıkanlar ;) (2005 Grand Vitara 1.6 3K) 1- Çamurda ön fren kaliper muhafazalarına giren çamurun kuruduktan sonra ses yapması 2- Arka yan camların kenarında bulunan havalandırmadan içeriye toz alması

19. Tümer

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Güzel haber, hayırlısı olsun. Ancak marka olarak ayrıntılı bilgi alabilirsek iyi olacak!
  20. Tümer

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Değil Cenk Bey, Çat,çat,çat.. diye bir ses. Videoyu ekleyebilmiş isem duyacaksınız. http://www.dailymotion.com/video/xhyz5j_2_auto

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR