Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Diferansiyel kilidi

Ynt: Diferansiyel kilidi Öne ARB, arkaya ARB harici bir kilit !

2. Tümer

Arka tampon altındaki plakalığı bagaj kapağına alma

Ynt: Arka tampon altındaki plakalığı bagaj kapağına alma TÜV de sorun olacağını sanmam.Benim hem ön hem de arkada ışıklandırma yok;)
  3. Tümer

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Niyazi bey, Şu Çanakkale deki Gezenbilir cileri bi toplasanız ;)

4. Tümer

Low Range Hakkında

Ynt: Low Range Hakkında Merhaba, Sürekli 4 çeker araçtaki L, 4L anlamındadır..
  5. Tümer

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? 1= Niyazi UZUN ................ 960 TOKİ 2= Yahya YILDIRIM............Barbaros M. Aziziye Cd. 3= Tümer Çabuk...............Güzelyalı

6. Tümer

Neden Toyota?

Ynt: Neden Toyota? Asfaltta kullanacaksam kamyonete binmem ;))

7. Tümer

Neden Toyota?

Ynt: Neden Toyota? 40 derece sıcakta; radyatörü delik, üst kapak contası ve arka diff. ayna mahruti keçesinden yağ atarken kontak kapamadan 800 km çevirdiği için elbette !
  8. Tümer

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Ali bey de yok galiba ;)
  9. Tümer

Buzda off-road'ın sonu

Ynt: Buzda off-road'ın sonu Büyük cesaret ;

10. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun. Kaporta temiz görünüyor. Fiyatı da uygun görünüyor. Motoru ve yürüyenini bilemem elbet;) Ancak üzerinde 3B motor var ise iyidir zira özelliklerinde motor hacmi 2000-2500 cc arası yazıyor. 3B motor 3431 cc dir. Ve dayanaklılığı...

11. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
  12. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75

13. Tümer

Lastik Ölçüsü Değiştiğinde Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Ölçüsü Değiştiğinde Lastik Basıncı Ne Olmalı? 35x11.50x15 ölçülerinde MT lastikte 24-26 psi hava kullanıyorum. Daha önce Hilux da kullandığım 31x11.50x15 ölçüsündeki lastiklerde de aynı havayı kullanıyordum. Yolda ve standart arazi için bu hava basıncı yeterlidir diye düşünüyorum...
  14. Tümer

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları..
  15. Tümer

Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ?

Ynt: Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ? Önde mekanik veya LSD diff.lock, sürücünün insiyatifi dışında çalıştığı için önerilmemektedir..

16. Tümer

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. 5.29 oranlı ayna mahruti daha uygun olur diye düşünüyorum..
  17. Tümer

BİR PROBLEMİM VAR

Ynt: BİR PROBLEMİM VAR Vites atıyorsa; kullandığınız vitesin senkromeçinde problem vardır:
  18. Tümer

BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Ynt: BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız? Sonuç ne oldu acep? ;)

19. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İsim babası Murat adını KAYA koymuş Niyazi Bey, pardon ;)
  20. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Vallahi ad konusunu hiç düşünmedim Niyazi Bey! Şimdiye kadar sahip olduğum benzer araçların da adı yoktu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR