Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Ne demek Niyazi Bey, her akşam güzelyalı dayım, beklerim!

2. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Yağmur duasına çıkmam gerekecek Murat Bey.. Şimdilik sahillerde kuma gömülenleri çekmekle meşgulüm. ;)
  3. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.;)

4. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Rica ederim, ne demek Ömer bey! Tanıştığımıza çok memnun oldum, her zaman beklerim.
  5. Tümer

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Hayırlı olsun, duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz;)

6. Tümer

motor değişikliği

Ynt: motor değişikliği Tip Onayı Belgesine istinaden Uygunluk Belgesiyle tescil işlemi yapılmış olan araçlar üzerinde yapılacak motor değişikliğinde ülkemizde yürürlükte olan ilgili yönetmeliklerin güncel seviyelerini sağlayan motorlar kullanılmalıdır. İmalat Yeterlilik Belgesine istinaden...

7. Tümer

ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd

Ynt: ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd Çok yakışıklı, hayırlı satışlar!
  8. Tümer

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Hoşgeldiniiiz , üyeliğiniz hayırlı olsun ! ;)
  9. Tümer

motor değişikliği

Ynt: motor değişikliği Daha kuvvetli ya da silindir hacmi daha büyük bir motoru da ruhsata işletemezsiniz!

10. Tümer

Modifikasyon ruhsatı kasar mı?

Ynt: Modifikasyon ruhsatı kasar mı? Tamponlara bakan yok pek TÜV de. Keza vinçlere de.

11. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Muayeneye gidiyorduk Niyazi Bey ;) Çok şükür işi bitirdik, şimdi bir iki küçük tadilat ve mekanik sorunu halletme amaçlı olarak sanayideyiz. Zaten bu aralar vakit var zira aracın evraklarını beklemekteyim. Görüşmek dileğiyle.
  12. Tümer

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

13. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Sağolun! Muayene zamanı ya da vergide fark yok. Sadece aracın teknik bilgilerine göre yükseklik, dingil aralığı, ağırlık gibi bilgileri belirlenerek, trafiğe uygunluğu tespit ediliyor.
  14. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Tadilat projesi neticesinde; "Açık kasa kamyonet" ibaresi "açık sal kasalı kamyonet" olarak değiştirilmiş ve muyeneden geçmişimdir! Tüm dost ve akrabalara önemle duyurulur ;)
  15. Tümer

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım Merakla bekliyoruz ;)

16. Tümer

SATILIK 1990 NİSSAN PATROL 2.8 TURBO DİZEL

Ynt: SATILIK 1990 NİSSAN PATROL 2.8 TURBO DİZEL Her türlü işçilik ;) yapılacak, endişeniz olmasın arkadaşlar!
  17. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Amin ;) Teşekkür ederim.
  18. Tümer

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları 1 adet alman malı rica etsem Ali Bey, Banka hesap bilgilerini gönderebilirmisiniz?

19. Tümer

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları 2004 Grand Vitara 3 Kapı için cam rüzgarlığı var mı Ali Bey?
  20. Tümer

Satılık Toyota 2.4 Dizellere uygun Diferansiyel Kilidi!

Ynt: Satılık Toyota 2.4 Dizellere uygun Diferansiyel Kilidi! Benim 1987 model Hilux LN 65 de vardı. Sorunsuz olarak kullanmıştım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.