Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım Hayırlı olsun, yeni aracınızı güle güle kullanın!

2. Tümer

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.!
  3. Tümer

Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team)

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team) L200 alasım geldi vallahi ;)

4. Tümer

Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!!

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!! Bana uymadı maalesef :(
  5. Tümer

Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!!

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!! Toplamda iki adet; Hem ön ve hem arka olarak Heytem Bey!

6. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Kamyon kullanma hayalim gerçek oldu Murat cım ;) Sana ve Efe'ye tekrar teşekkürler!

7. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkürler Sinan Bey, Cumartesi günü geldi Çanakkale'ye ;)
  8. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim!
  9. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 Haluk Bey, Merhaba, fotoğraflar burada "http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73917.0" ;)

10. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 Yurt dışından getirtme imkanınız var ise http://www.nitro-gear.com/ring-pinions/, Veya Hakan Ataman a sorabilirsiniz, Veya Suriye den getirtebilirsiniz. Veya malum siteden hurda araçlardan ya da yedek parçalardan bakabilirsiniz. Servise sormak lazım ama pahalıdır. LN 65 inki olur...

11. Tümer

Satılık Gaz 69 4X4

Ynt: Satılık Gaz 69 4X4 Muhteşem duruyor, hayırlısı olsun;)
  12. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 33 lastik büyük gelebilir. Ben de aynı boyutta lastiği LN 65 de denemiştim ve kullanamayıp çıkarmıştım. 31x10.50x15 de çözümü bulmuştum. 4.88 diff. oranı iyi bir oran bence. Benim LC, 4.11 diff. oranı ile 35x11.50x15 leri rahat çeviriyor. Yedek parça olarak ben servisi tercih...

13. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 İsmail Bey, Mail cevabını aldınız mı?
  14. Tümer

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi HI-LUX 2. sıra boşaltılmıştır, bilgilerinize ;) TOYOTACILARIN GEZENBİLİR LİSTESİ -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün...
  15. Tümer

Suzuki Vitara aracım ile ilk denemem ofsayt :( yardım lütfen :(

Ynt: Suzuki Vitara aracım ile ilk denemem ofsayt :( yardım lütfen :( Abdullah Beyin dediği çok doğru. Dizellerle hiç kıyaslamayın. Ayrıca öncelikle çok yaktığından neyi kastettiğinizi ( örn: 100 km de kaç litre yaktığı gibi) açıklarsanız, daha iyi olur.

16. Tümer

Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Süper olmuş ;)
  17. Tümer

Suzuki Vitara aracım ile ilk denemem ofsayt :( yardım lütfen :(

Ynt: Suzuki Vitara aracım ile ilk denemem ofsayt :( yardım lütfen :( O zaman sorun yok yani ;)
  18. Tümer

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Rica ederim, çok şey öğrendiğim sitemize biraz da benim katkım olsun isterim.

19. Tümer

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Harika fotoğraflar, güzel paylaşım ;)
  20. Tümer

BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur.

Ynt: BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur. Devamı İsmail Bey ? ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR