Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Anlaşıldı ;) Kolay gelsin.

2. Tümer

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Ruhsattan değil İsmail Bey, Kaputun içine çakılı plaketten bakacaksınız!
  3. Tümer

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Örnek:

4. Tümer

AXLE CODES Example: K 08 2 ^ ^^ ^-2 pinions!? | ++---4.11 ring/pinion ratio +------9.25" ring gear First Digit Ring Gear Size ----------------------------------- G 8" J 9.25" K 9.5" 2nd, 3rd digits Ring /Pinion Gear Ratio...
  5. Tümer

Satılık - Fj45 Troop Carrier

Ynt: Satılık - Fj45 Troop Carrier Hayırlı satışlar Ömer bey, TYT cılığı bırakmayacaksınız umarım ;)

6. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkür ederim Ömer Bey.

7. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 Hava filtreniz solda ise Hilux 65 serisinin kullandığı SS65HF olabilir. Sağda ise Safari nin 2L motora sahip 70 serisine uygun snerkelini bulamadım. http://www.safarisnorkel.com/docs/snorkel/toyota.html
  8. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 İsmail bey, Motor kodu nedir aracın yani hangi tip motoru kullanıyor? 2H, 1HZ, 3B vs gibi?
  9. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 Hemen yardımcı olmaya çalışayım. Ancak bu konuda fazla seçme şansınız yok. Çünkü motor tipine göre farklıdır kullanılacak snorkel. Ancak elbette Safari. Model no.yu az sonra bildiririm.

10. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 ;) Motor sesi duyulmayan makinayı hiç sevmem ;) Marşa bastığınızda sallanarak çalıştığını, kontağı kapadığında titrediğini hissedececeksiniz!

11. Tümer

LJ70

Ynt: LJ70 Hayırlı olsun İsmail Bey, yeni aracınızı güle güle kullanın. Bir Toyota dan daha iyisi yine bir Toyota dır . ;)
  12. Tümer

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım Diff. oranlarını değiştirecekseniz ayna-mahruti olabilir ;)

13. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Şükrü Bey, Zaten arkaya düşündüğüm Lokka, %100 mekanik bir kilit. LN 65 te kullanmıştım daha önce. Tabi Detroit de olabilir.
  14. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Bende önde ARB var Şükrü Bey, dolayısıyla sadece arka diff'e düşünüyorum.
  15. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teknik sıkıntılar ve maddi olanaklar dahilinde şimdilik bunu yapabildik. ;) Daha önce de dediğim gibi dönüşüm için gerekli ekipmanlar hem Türkiye de yok, hem de aşırı maliyetli! O nedenle zaman içinde, yavaş yavaş ;)

16. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İleriki günlerde; evrim geçirerek dönüşeceği şekil aşağı yukarı şudur ;)
  17. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Saygı duyulacak bir rakkamı buldu diyelim ;D Ancak en önemli maliyeti Avustralya dan getirttiğim ARB ler, ayna-mahruti ve diğer offroad ekipmanları tuttu.
  18. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Evet haklısınız olmuyormuş, araştırmıştım LN 65 varken. Hi-Lux lerin 2.8 lerinde turbo uygulaması var.

19. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Haşim Bey, Bahsettiğimiz kilitler havalı ya da LSD değildir. Mekanik %100 kilit dediğimiz türdür. Bu başlık altında ayrıntılı bilgi var : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15018.0
  20. Tümer

Lastik Boyutlandırma Sistemi (Tire Sizing System)

Ynt: Lastik Boyutlandırma Sistemi (Tire Sizing System) Devamı,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler