Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Niyazi Bey, Gidip almayı pek düşünmüyorum. Gidiş-geliş masrafı, zaman kaybı ve yol yorgunluğu malum. Bu nedenlerle büyük bir olasıkla kamyon tepesinde gelecek. Böylelikle asfaltta yok yere yol yapmamış ve 2. eli düşmemiş olacak :D Malum kendileri 744.000 km de...

2. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
  3. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkür ederim Onur Bey, Kasaya bir sandık koyuldu ancak plastik. Yedek lastiği asağı almaktan neyi kastettiğinizi pek anlayamadım. Kasanın üzerine yatay bir yekilde mi yoksa kasanın altına mı?

4. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Muhtemelen 9,5 Şükrü Bey. Rescuteam in elindekiler benim getirttiklerimdir. Ancak teknik bir nedenden ötürü olmadı, ayrıntıyı inanın bilmiyorum :(
  5. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Şükrü Bey, Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Amacımız aracı bir an önce yola döndürebilmekti.. Elbette bazı eksiklerimiz ve yanlışlarımız vardır. Ancak önümüzdeki günlerde bunları giderip, projeyi geliştermeye devam edeceğim. Bunlardan biri rollbar ın...

6. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Rica ederim Ömer Bey, Diff. ve ayna mahrutilerin 40-60 kasalardan farklı olup olmadığını bilmiyorum. Üzerinde 4.11 oranlı ayna mahruti var. Fabrika değerlerine göre 35" lastiği çevirebiliyor. Hidrolik direksiyonlu ve klimalı. Ancak kliması önceki sahiplerince...

7. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Haklısınız, lastikler olmadan bir halta benzemiyor ;)
  8. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Daha sonra birtakım aksesuarın, döşemenin ve koltukların yerleştirilmesi;
  9. Tümer

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Çok iyiymiş;)

10. Tümer

İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Sitede de "bit pazarı" adı altında bölüm açılsa nasıl olur?

11. Tümer

BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Ynt: BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız? Doğru söze ne denir ;)
  12. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Açık kasa montajı vs..

13. Tümer

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Ben de orjinalinde devir saati yok diye biliyorum. Ancak ayrıca takılabileceğini duymuştum. Selamlar.
  14. Tümer

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları 2004 Grand Vitara (Tek Kapı) için varmı dır? Varsa fiyat öğrenebilir miyim?
  15. Tümer

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? Evvet Fatih Bey, VX 100 ün baba ve dedelerini unutmayalım ;)

16. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
  17. Tümer

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? Hoşgeldiniz, hiç LC alayım mı diye sorulur mu? ;)
  18. Tümer

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Merhaba, Değiştirmeyi düşünme nedeniniz nedir? Panel mi çok eski yoksa devir saati eksikliği mi?

19. Tümer

vx 80

Ynt: vx 80 Ön-arka-orta kilit süpermiş! Güle güle kullanın.
  20. Tümer

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Doğru söze ne denir ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR