Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Nerde eski muhabbetler...

Ynt: Nerde eski muhabbetler... ;) Haksız sayılmazsınız Fatih Bey. Ancak yine de en iyisi TYT cıların bulunduğu ortam bence.. Örnek vermem gerekirse; bir başka bölümde paylaştığım soruna yorum yapan bile olmadı. Ben de kullandığım araç ne olursa olsun TYT cılardan ayrılmıyorum :))

2. Tümer

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...
  3. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkür ederim Onur Bey, Motoru geri almadık.. Evet, profil fotoğrafımdaki araç bizzat kendisidir . Kaliteli yeni fotoğraflar olmadığı için henüz paylaşamıyorum. Ancak kasa şaseye kaynaklı değil.

4. Tümer

Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım Böyle bir ses miydi? http://www.dailymotion.com/Kararex#videoId=xhyz5j
  5. Tümer

Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım İç aks kafasını kontrol ettirdiniz mi?

6. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Şaseyi kısaltmakla işe başladık ;)

7. Tümer

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Hayırlı olsun ve kolay gelsin!
  8. Tümer

Suzuki Vitara %100 Diferansiyel kilidi(Richmond Gear)Made in Usa

Ynt: Suzuki Vitara %100 Diferansiyel kilidi(Richmond Gear)Made in Usa Hayırlı işler Efe. Bir de benim araca göre bulsan diyorum ;)
  9. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Hmm. Hasan beyden bahsediyorsunuz sanırım. Onun xj sini çekmekten bıkıp Hi-Lux ümü sattım ;) Sizinle de tanışmış olabiliriz..

10. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Rica ederim Fatih Bey;) daha kaptanlık mertebesine ulaşamadık. Doğrudur, şase makas arkasından kısaltıldı. Araç, Adapazarı sanayi sitesinde faaliyet gösteren Murat Karahan - Varlık Efe Över (Rescueteam) isimli arkadaşlarımın maddi ve manevi katkılarıyla...

11. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Merhabalar Niyazi Bey, Daha tam bitmediği için paylaşmadım. Bittiğinde memnuniyetle fotoğrafları eklerim. Görüşmek dileğiyle..
  12. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Haklısınız, birazcık da para;)

13. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
  14. Tümer

15. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Lastikli hali daha sonra ;)

16. Tümer

17. Tümer

18. Tümer

Bakalım beğenecek misiniz?

19. Tümer

Mitsubishi L200 Extreme Dodik Satışta!!!

Ynt: Mitsubishi L200 Extreme Dodik Satışta!!! L 200 alırsam kesin takarım :)
  20. Tümer

Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri

Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri F stands for Gas, 6 cylinder F, 32F, 3F, 1FZ B is a 4 cylinder Diesel series B, 2B, 3B H series of motors are Diesel 6 cylinder H, 2H, 1HZ, 1HD-T etc. P is 5 cylinder diesel as in PJ-74

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR