Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nerde eski muhabbetler...
;) Haksız sayılmazsınız Fatih Bey. Ancak yine de en iyisi TYT cıların bulunduğu ortam bence..
Örnek vermem gerekirse; bir başka bölümde paylaştığım soruna yorum yapan bile olmadı.
Ben de kullandığım araç ne olursa olsun TYT cılardan ayrılmıyorum :))
Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....
1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz.
2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
Teşekkür ederim Onur Bey,
Motoru geri almadık..
Evet, profil fotoğrafımdaki araç bizzat kendisidir . Kaliteli yeni fotoğraflar olmadığı için henüz paylaşamıyorum.
Ancak kasa şaseye kaynaklı değil.
Hmm. Hasan beyden bahsediyorsunuz sanırım. Onun xj sini çekmekten bıkıp Hi-Lux ümü sattım ;)
Sizinle de tanışmış olabiliriz..
Rica ederim Fatih Bey;) daha kaptanlık mertebesine ulaşamadık. Doğrudur, şase makas arkasından kısaltıldı.
Araç, Adapazarı sanayi sitesinde faaliyet gösteren Murat Karahan - Varlık Efe Över (Rescueteam) isimli arkadaşlarımın maddi ve manevi katkılarıyla...
Merhabalar Niyazi Bey,
Daha tam bitmediği için paylaşmadım. Bittiğinde memnuniyetle fotoğrafları eklerim.
Görüşmek dileğiyle..
Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri
F stands for Gas, 6 cylinder F, 32F, 3F, 1FZ
B is a 4 cylinder Diesel series B, 2B, 3B
H series of motors are Diesel 6 cylinder H, 2H, 1HZ, 1HD-T etc.
P is 5 cylinder diesel as in PJ-74