Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. Ancak video yükleme knusunda acemiyim nedenle yükleyemedim. Yardımcı olursanız yükleyebilecek bir arkadaşa gönderebilirim. Evet aracımda 4xfourart ın komple yükseltme kiti var...

2. Tümer

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Merhaba, 2005 model Grand Vitara 1.6 aracım 4L konumunda ve geri viteste giderken ön akslardan geldiğini tahmin ettiğim " mekanik %100 kiletlerdeki gibi atlatma sesi" gibi ses yapıyor. Bu ses normal mi yoksa bir sorunun göstergesi mi öğrenmek amacıyla yardım niteliğindeki cevaplarınızı...
  3. Tümer

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mont geldi. Gerçekten çok yakışıklı olmuş. Düşünenin aklına, uğraşanların ellerine, emeklerine sağlık ;)

4. Tümer

suzuki grand vitara arazi vitesi

Ynt: suzuki grand vitara arazi vitesi 4L modundan çıkarmadığınız sürece elbette ;)
  5. Tümer

Hilux İçin Lastik

Ynt: Hilux İçin Lastik Jant ölçünüz önemli ! 31x11.50x15 ve 31x10.50x15 kullandığım lastiklerin ölçüleri ;) (7" jant ile)

6. Tümer

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Bir şey yaptığım yok Ali Bey ;) Hem TYT cıyım hem de Suzuki ci ! Land Cruiser HJ 75 yapım aşamasında..

7. Tümer

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Arkadaşlar; Listeye beni de ekleyebilirsiniz ;) Tümer Çabuk - (2005 Suzuki Grand Virata 1.6 3K)
  8. Tümer

Grand Vitara'da Arkaya Vinç Takılması Hakkında

Ynt: Grand Vitara'da Arkaya Vinç Takılması Hakkında Hoşgeldiniz ; Vinç ruhsata işlenmemiş ise muayenede hafif kusurlu kabul ediliyor ve muayeneden geçiyor. Ancak vincin de çeki demiri gibi ruhsata işlenmesi zorunlu, tamponun içine gizlenmiş ise pek sorun olacağını zannetmiyorum.
  9. Tümer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahmet 07 polar teslim aldım yusuferdem polarteslim aldım umut polar teslim aldım bsayil polar teslim aldım fissek polar teslim aldım. Mudanyali polar teslim aldım. cihanülker polar teslim aldım aöztürk polar teslim aldım CDM-SUBARU polar teslim aldım...

10. Tümer

2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

Ynt: 2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı? Maalesef iki markanın da parçasını kolay kolay Çanakkale de bulamıyoruz ;) Ancak Daihatsu nun Çanakkale de servisi var .

11. Tümer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey, Ad-Soyad : Tümer Çabuk Nick : Tümer No : 17 EFT Tarihi : 03.02.2011 boy bilgilerim: 170/83/xl Adres : Fevzipaşa mah. Fatih sok. Şahinde Hanım apt. No:4/1 Çanakkale. tel : 0286 2171797 cep tel: 0532 4347941...
  12. Tümer

Land Cruiser hakkında bilgisi olanlar baksın lütfen

Ynt: Land Cruiser hakkında bilgisi olanlar baksın lütfen Ayrıntılı bilgi için müracaat : http://www.toyodiy.com/parts/q.html Hayırlısı olsun :)

13. Tümer

1987 Model Hilux Yedek Parça ?..

Ynt: 1987 Model Hilux Yedek Parça ?.. Yedek parça anlamında netten alışveriş yapmayı pek önermem ;) Bu konuda yaşanmış acı bir tecrübem var zira..
  14. Tümer

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1987 model Land Cruiser HJ 75 - Hasan Tümer Çabuk - Çanakkale
  15. Tümer

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Teşekkürler, Çanakkale den çıkmadı :)

16. Tümer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Teşekkür ederim, ancak bir iki aylık süreye ihtiyacım var.. Zira HJ 75 yapım ayamasında ..
  17. Tümer

Satılık 1986 Nissan Patrol 3300 cc Dizel

Ynt: Satılık 1986 Nissan Patrol 3300 cc Dizel Kiralık olur mu Efe cim? Çok değil iki aylığına ;)
  18. Tümer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Eski Hi-Lux , yeni Land Cruiser HJ 75 sahibi olarak listeye giriyorum, bilgilerinize sunarım :)

19. Tümer

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Merhaba; Beni Hi-Lux listesinden çıkartıp; Land Cruiser (HJ 75 ) listesine ekleyebilirsiniz arkadaşlar :)
  20. Tümer

Toyota RSC

Ynt: Toyota RSC Çok etkileyici bir görünümü var ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR