Arama sonuçlarınız

1. B

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Cok ideal bnm icin alnda gunes panlm de saatte 30 amper le aku doldurunca biraz daha uzayacaktir

2. B

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? acildir lütfen bekliyorum 12 volt 200 amper aküyü yurtdısından siparis edeceğim 110 volt invertor ile 110 volt 515 watt 4.8 amper ile çalışan 5000 btu klimayı bağlasam acaba ne kadar süre çalıştırabılırım hesabını yapmayı bilmiyorum. klima bu adreste...
  3. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi Tabi linki veriyorum http://www.safkar.com.tr/index.php/tr/urunler/frigorifik_sogutucular/elektrikli/P-230E

4. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi Tavan tipinde 2 farkli klima tipi var biri krank destekli sizin bahsettiginiz .2.si elektrikli modeller motordan bagimsiz 12 vilt olan 30 24 okan 40 amperle calisan sitede oyle yaziyor hatta aradim dogruladim.
  5. B

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Pardon yaziyi yeni gordum :)

6. B

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Profil dondunuzmu ic kisimlarda.

7. B

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Tewekkur edrrim
  8. B

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) tahtakuşun trafik sigortasını ne kadara yaptırdınız acaba öğrenebilirmiyim?
  9. B

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Mesela cikma arac klimasi alip klima kompresorunu 12 voltluk devri yuksek elektrikli bir motorla gunes paneli sistemizdeki 12 volt 200 amperlik akumuzden aldigimiz elektrikle calistirabilirmiyiz. Aracimi aldim ama once klimayi halletmem lazim seyir halinde de...

10. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi Ewet minibus ustu klimalar oyle hatta 24 volt olanlar 40 amper nette bakabilirsiniz

11. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi Tabi bunu 600 watt gunes paneli en az 200 amper aku ilw calistiracagim
  12. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi 12 volt tesisati icin 1000 tl kablo harcamaniz beni endiseye dusurdu. :) bunu arastiracagim. Benim bahsettigim klima 12 volt 30 amper ceken safkarin minubus tavanina takilan penguen klimalari.jenarortere gerek duymayacgm sanirim. Aku yu sanirim sulu aku oLarak...

13. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi Sulu aku kullanabilirmiyim isimi gorurmu sarj ve kalite olarak jeller cok avantajli fakat akim cekilebilmesi benim icin cok onemli
  14. B

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Ynt: Yaşam Aküsü Alım Bilgisi herkeze merhabalar akü hakkında bi kaç bilgiye ihtiyacım var karavanıma invertorsuz gunes paneli sistemi kuracagım bütün cihazlar 12 volt dc olarak sectim klima dahil. fakat bu güneş enerji sistemlerde jel aküyü öneriyorlar ama internette arastıgıma göre mesela...
  15. B

Motokaravan (Alkovan ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir?

Ynt: Motokaravan (alkovan Ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir? ankaradan 26000

16. B

Karavan İçin Firigorifik İzolasyon

merhaba kendi karavanımı yapmak üzereyim izolasyon olarak frigorifik kasa yapan bir yerden frigorifik izolasyon yaptırsam nasıl olur acaba bunu yapan yerlerle görüşmeye düşünüyorum.sizinde fikirlerinizi bekliyorum
  17. B

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. merhaba 10 yıla yakın lada nın yetkili servisini işlettik lada lara yaz kış su yerine antifiriz kullanın.antifiriz in ısınma derecesi yuksektir sogukta donma derecesinin daha düşük oldugu gibi
  18. B

Motokaravan (Alkovan ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir?

Ynt: Motokaravan (alkovan Ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir? Merhabalar.2008 model 17m3 maxi 3.0 aracımı 3 senelik bi hayalimden sonra almış bulunuyorum. :) Şimdi sormak istediğim bir kaç sorun var. 1.Aracım yüksek ötv için 5 seneyi doldurmus oluyormu acaba hesapta...

19. B

Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost)

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Merhabalar iveco daily panelvan abs si olmayan bir arac almayı düşünüyorum orjinalinde 2+1 bende bunu artırmak istemıyorum.ruhsatı motokaran olarak cevırdıgımde abs sartı aramıyor olacaklar değilmi. aracı resımdekı gibi yapacagım ( sadece arkadaki...
  20. B

Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı tesekkurler necdet bey verdiğiniz linkler için bu araç bence biçilmiş kaftan bence karavan için

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR