Arama sonuçlarınız

1. B

Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı Boyle konularda olmaz der gecerler.devlet dairelerinde olacak islere de olmaz diyenlerle cok karsilastim :) umarim burdaki ustalar cewabini veriri.her gordugum panelvan araca hayallerimle pencere ciziyor olurmu diye dusunur oldum :)

2. B

Ruhsatta karavan görünen fakat içi boş olan panelvanın içini yeniden yaptırmak

Ynt: Ruhsatta karavan görünen panelvan peki bu arac satılık suanda ben aldıgımda kendım yapsam içini muayeneden gecermi.yoksa içi boşaltılmadan oncekı halınımı yapmak zorundayım.
  3. B

Ruhsatta karavan görünen fakat içi boş olan panelvanın içini yeniden yaptırmak

Merhabalar ruhsatında karavan olarak işli bir panelvan var.fakat içi boş hiçbirşey yok.bunun içini kendime göre dizayn edip yaparsam muayeneden gecebilirmiyim.

4. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı merhabalar yine ben ve sorum :) bir arac daha buldum 1978 model mercedes 208 dizel ruhsatta karavan olarak işliymiş fakat içi boş.ben bunu alsam içini kendi zevkime göre yaptırsam.benden yine proje isterlermi.daha dogrusu soyle...
  5. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı göstermiş oldugunuz ilgi ve bilgileriniz için cok saolun.Su an nerden nasıl baslayacagımı bilemez hale geldim.isteğime göre hazır karavan bulamıyorum olanlarda hesaplı gelmiyorlar.M27 yi bastan asagı karavan yapan biri var bugun yarın...

6. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı Tesekkur ederim irtibata gececegim.

7. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı hayır hesaplamadım 3000 cc 5 sılındır dizel uzun yolla katedecegimi sanmıyorum. zaten motokaravnlarda motor gucsuz kaldıgı için turbo dizel onerılıyor. suan 1600 cc arabam eskı 1400 olanla aynı yakıyor karavanda agır olacagı ve yokusu...
  8. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı hayır tr de var bu araclardan sahibinden.com da fakat resımlerı kopyalayamadım baska sıteden almak zorunda kaldım
  9. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı haklısınız bundan sonraki araştırmam gereken konu yedek parça üzerine olacak.fakat düzeltmek istediğim birşey var mercedes 308 değil mercedes 309 mus yolcu kapasitesi 22 .bu araç M1 ve ya M2sınıfınamı giriyor.resimdeki arac.

10. B

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı öncelikle size cok tesekkur ederım.bu araca dısardan herhangi bir mudahale yapmayacagım sadece içini yapacagım.trafık ve muayenede sorun yasamaktan korkuyorum sadece.

11. B

Merhabalar siteye bugun uye oldum son bir seneden beri karavan hayalim var önce cekme karavan olarak düşünüyordum fakat motokaravana karar verdim. 70 80 Model mercedes o 308 almak üzereyim sizce motokaravan yapmak için ideal bir aracmıdır.Bir de asıl sormak istediğim konu bu araca ruhsat...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR