Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yol Bilgisayarı
MİNİ GELİŞMİŞ OBD-II
ELM 327 V1.5a vgate(Mavi) Bluetooth
ARAÇ ARIZA TESPİT ARAYÜZÜ
!TÜRKÇE YAZILIM!
Diğer OBD cihazlardan çok daha fazla hata kodu algılamaktadır.
ELM327 son teknoloji PC, tablet,telefon tabanlı araç arıza, durum tesbit ve tarama cihazıdır.
OBD-II...
Ynt: Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009)
Arkadaşlar biraz daha attraction dolu fotoğraflar bekliyoruz. Eminimki attractionu yaşadınız ama adrenalin yüzünden foto çekemediniz. Yoksa bu kadar mert adam toplanmışken attraction olmazmı ? Daha çok çamur daha çok off road istiyoruz...
Ynt: Dacia Bayii Oflazlar Sivas...
Dostum ver adresini ben kargoya vereceğim söz. Ara gazı çekenlerin hepsine yollayacağım. Havası sert insanı mert bir şehrin insanıyım. Lafımın arkasında dururum! Verin adresinizi hemen göndereceğim!
Ynt: Dacia Bayii Oflazlar Sivas...
Sonuç mu o kadarmı merak ettiniz?
Alın size sonuç;
Yüce Türk Halkı Adına Hakim Amca kararı verdi, iddiaların yersiz olduğunu, firmanın olayı abarttığını anladı ve haklı taraftan yana karar verdi.
Kamuoyunu bilgilendirme amacı güden bir yazı olduğu...
http://www.youtube.com/watch?v=uXUTlTrx3fA&feature=endscreen
Arkadaşlar, Bu videoda ki gibi, aracın ürettiği verileri telefona vb şeylere aktarma konusunda hangi parçaların kullanıldığını, nasıl takıldığını, nasıl tanıtıldığını vs detaylı şekilde açıklayacak bir arkadaşım varmıdır acaba? Bu...
Ynt: Ssang Servisleri Hakkında
60 bin bakım yaptırdım 683 Tl, ön bilya ve forya değişti ( tek taraf ) 996 Tl sizce fiyatlar nasıl sivas merkez özel servis. ??
Ynt: ssang off road performansı
Arkadaşlar topic i baştan sonra videolar ile bilrikte inceledim. Neredeyse güccük dilimi yutucaktım. Benim araba sanırım lastiklerden yanıyo. İlk fırsat lastikleri değiştirmek sonrada ön tarafa bir yükseltme kiti atmak olacak sanırım. Valla off road kurbası vs...
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
Bu arada satılık 3 ay kullanılmış Toyo marka 255X65XR18 kışlık lastikler 1.000 TL den satışa sunulmuştur. İlgilenen arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler. Güzel bir gün dilerim.
Valla arkadaşlar benim araç sıkıntılı sanırım, çamurda bile çok zorlanıyorum nerede ise spin atacak. Kar konusuna gelincede 30 cm mi :D valla dostum 30 değil 10 cm de kalıyoz biz. Ben anlamadım, arabayı sattırmadan bana çamur lastikleri...
Farklılıklar ne olabilirki? Buda actyon sports oda, Bu Luxury sizinkisi ne bilmiyorum? Kış lastiği bununda üzerinde var. LR vardı benden önceden o cihaz dandik kumho lastikle bile beni yolda bırakmıyordu :( ÇOk sıkıntılıyım çooook
Ynt: Volkswagen AMAROK u Sizin İçin Test Ettik
Selam arkadaşım, yukarıda yazmışın bişiler ama ben sana katılmıyorum. Ben hayvancılıkla uğraşıyorum, hayvanlarıma torba torba yem taşıyorum, köye hastaya gidiyorum. Ailemi alıp şehir merkezine, tatile gezmeye bakkala çakkala gidiyorum. Kışın en...
Anlamadığım noktalar var;
1- sizin araç 4x4 actyonmu? Yoksa başka bişimi çünkü bu araba ile off road yapılmaz anca yapılsa yapılsa on road yapılır.
2- Kışın gezecekmişiniz? Birde traktör alın yanınıza, depoları fulleyin, bolca battaniye alın...
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
valla benim 2.5 V6 dan sonra artıkın tırsa tırsa bakıyorum bu LD lere çooook korkunçtu. Bi arabaya 5 ayda 17.000 lira tamir parası verdim üzerine para verseler almam. Ama arazisi bambaşka idi. :'(
Ynt: Freelander'in Arazi Performansı
2,5 V 6 mııı??? :D
Vaaah vaaah kardeşim benim peşin peşin geçmiş olsun sana arkadaşım. Bende de vardı aynından 2001 model, araç kendini bilmezlerin aracı. Ya çok paran olacak yada çok sopa yememiş olacaksın. Hem çok yakar hemde çok sanayi yapar. Araç şaft...
USB AUX nerede?
Selam arkadaşlar;
Bende 2010 Ssanyong Actyon Sports 2,0 Lt. A200S modeli var, Deri koltuk, 4 çeker otomatik vites versiyonu. Sanırım Luxury die geçiyo sınıfında. Teyp ses düğmesinin altında "USB AUX" yazan bi düğme var. Basıyorum AUX a alıyor kendini ancak ben aradım deredim...
Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?
asfalttan inmiyosan, ist gibi çok kar yağan bi yer değilde, yüksek araba istiyosan git bi suv al kardeşim ( C max, s max, picasso, meriva, zafira vs vs vs) yoksa bu jeep i alırsan yakıt tüketimi ve 4x4 ünde vergi konusunda canın yanar. Benim araç 2010...