Arama sonuçlarınız

1. Vetihsan

KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA

Ynt: KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA abi aküm tamamen bitmiş takviye aküsünü takınca araç takviyeyide çekiyomuş tamamen ve araç çalışacak gücü bulamıyormuş, o yüzden bence aracı takviye ile değilde başka aküyü direkt bağlayarak çalıştırın derim :D Biz öyle yaptık çalıştı, tekrar teşekkürler.

2. Vetihsan

KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA

Ynt: KIZDIRMA BUJİSİ LAMBASI ---- ARIZA Bende actyon sports 4x4 a200s var, geçen 4 lüyü açık bıraktım, 2 saat sonra geldim akü bitmişti, ara kablosu ile bir tıkta aldı, çalıştırdım gezdim biraz sabahta 3-4 kerede çalıştı, yalnız bu sabah çalıştırdığımda tık dedi ve kaldı. Akü bitmiş dedim...
  3. Vetihsan

Ssang motor sanziman ve difransiyeller

Ynt: Ssang motor sanziman ve difransiyeller taakippp de hareket yok ki :(

4. Vetihsan

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? MErhaba arkadaşlarım, 2 hafta önce ssanyong actyon sports a200s modelini benim berlingo ile değiştirdim. BU 2. 4 çeker aracım, diğeri bazıları hatırlarsa land rover freelander 2.5 v6 idi. Kış şartları ve hayvancılığa başlamam sebebi ile bir pick up...
  5. Vetihsan

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning harbi ya yakıt konusu ne oldu acaba? Çok meraktayız. Yakıt az değil, çokta değil ama devir ekonomi devri :D

6. Vetihsan

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

Varya sitede herkes birbirine taş atıyor. Aracınız dacia ise neden sizin gözünüzde bütün dacia lar ve dacia satanlar melekki onu anlamıyorum. Elinizden gelse beni bir kaşık suda boğacaksınz! Tebrik ederim sizi. Çok zorladınız dacia dan bi personel beni mahkemeye vermiş. Benim elimde armut...

7. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Dacia sivas bayisi ile olan muhabbetlerimi anlattığım bölümü aradım ancak bulamadım arkadaşlar. Siteyi yakından takip eden arkadaşlar belki hatırlarlar konuyu. Geçen hafta Renault merkezden babamı aramışlar, konu ile ilgili olarak şubemizin yaptığı yanlıştan ötürü özür...
  8. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster valla sağlam tecrübe oldu kardeş 20 binlira zararla. :( Teşekkür ederim. Bundan sonra ikinci eli para etmeyen bir tane araba alırsam ne oluyum :(
  9. Vetihsan

Abicim dacia yada reno ya sizde olsanız çamur atardınız ki ancak kabortası ile bağlantı noktaları ile ve motoru ile tam bir muamma. Arkadaşlar ağır koşullarda dacia kullanın da bakalım sonuçlar nasıl olacak. Umarım yanılmazsınız. Aancak benim kızdığım ne dacia nede bişi benim Derdim OFLAZLAR...

10. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Tşk ederim ümit bey, daha iyisi sizin olsun. Berlingo ile off road üyeliğine veda etmemle birlikte freelander la kaybettiğim paracıkları tekrar kazanacağım inşallah.

11. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Dusterı hafta sonu iyice inceledim arkadaşar. Hoşuma giden tek yeri arka koltuklardan dışarı bakmak oldu. Onun dışında; - Ön konsol tam bir 131 - Sacı sanki baş parmağınla ittirsen içine göcecekmiş gibi - Kapıları açıp kapatırken tak tuk diye hafif bir araba olduğunu...
  12. Vetihsan

MErhaba, 2 haftadır sitedeki arkadaşlarımla duster hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Sonuç itibarı ile de duster almaya karar verdim ve Sivas Dacia Bayii Oflazlar Otoya gittim. Satış müdürü Belgin hanım araç hakkında bilgiler verdikten sonra, 2. el Freelander'ımı alıp alamyacakları konusunu...

13. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Arkadaş aldığı 2. el corollası ile 140 km hızla giderken arka tarafta patır patır bir ses duyunca arabasından inip, baktığında kaplama tekerin arka tamponunu ve davlumbazı parçaladığını görmüş allahtan kaza yapmamış. O yüzden bir lastiği kaplama yaptıracağınıza yenisini...
  14. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster gezenbilir sayesinde öğrendiğim bişi varki bu arabada arazi şanzumanı yok. Kaşai deki teknolojinin aynısı. Güçlü 1. vites var. Oda belli bir hızın üstüne çıkınca düze geçiyor. Bilmeyenler için söylüyorum bu arabayı ağır off road olarak düşünmeyin. Bu araç ağır On ROad...
  15. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster vala Destur un her yanı kırılsa 2 liraya toplanır, diğerleri Defender hariç ufak bir parça kırsa zincirleme tepkime ile en az 5 lirayı sulatır. O sebeple en iyisi Destuuuurrr ya allah :()

16. Vetihsan

4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı?

Ynt: 4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı? İşte biz onlardanız. Bizde kar yağar, 10-15 cm, bir kere kar kürülür sonra araçlar önce kar sonra araçlar tarafından sıkıştırılan kar buz karışımı kaygan şeyin üzerinde gider gelir ve basınçla karı eritmeye çalışır. Öğlen vakti kar biraz sulanır...
  17. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Vala ümit kardeşim, ben aldığım bu araca 16 lira masraf ettikten sonra, alan adam bi 4 lastik almış çok gözüne gözükmese gerek...
  18. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bende destur'umu alıp 135 cm kara girecem. Bakalım ne olacak sizlerle sabahın ilk ışıklarını da çeker paylaşırım arkadaşlar. Taki karayolları gelene kadar. Abartmaya gerek yok. Zaten abartacak bir araç değil. Daha öncede başka bölümlerde yazdığım gibi, Adam şahin...

19. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Vaaa bunu bilmiyodum ümit bey teşekkür ederim desteğiniz için. Daha fazla masraf etmek istemiyorum bu Freelander'a zaten bana maliyeti duster laurate paket fiyatına mal oldu. Ama iyikide almışın bunu yoksa gözüm hep bunlarda kalacaktı. Şimdi gözüm GD lerde kalacak ama oda...
  20. Vetihsan

4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı?

Ynt: 4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı? lastikleri yarı yarıya gömdüğümüz şartlar için ( stabilize ) tavsiye edebileceğiniz uygun maliyetli bir lastik varmı? Elimde sıfır 225*65*16 var ama kışlık yok :(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR