Arama sonuçlarınız

1. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Benim elimde eski lastikler var ancak bir tane lastik tel kırdı onuda o şekilde geri verecek değilimya. Götürüp çıkma bir 224 bulmam lazım :)

2. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Tabiki 1 tane duster var. Oda benim alacağım bana gelen duster artık ne zaman yola çıktı ise. ;)
  3. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Tşk ederim. arkadaşım ben şimdi bir çıkma 225*65*R16 aramaya başlayayım bakayım :)

4. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Evet işte benim kastım bu. Diğer arkadaşlarımızın araçları üst sınıf arazi araçları. Konfor ve arazi nitelikleri gelişmiş, L si H si olan araçlar. Benim istediğim üst sınıf bir arazi aracı değil. Az masraflı parçası vergisi yakıtı ucuz bir arazi aracı. ki bu bir G serisi...
  5. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Bak dostum eşşek diye dalga geçmedim. Sadece benim kullandığım 2001 model araçta duster'a göre pek çok aksesuar ve konfor özellikleri sayabilirim. Ancak duster bunlardan mahrum. Hiç koltuğuna oturmadım, ama hafta sonu oturup test sürüşü yapacak ve sonrasında da pazarlığa...

6. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Arkadaşlar biliyosunuz ki Duster'larda 215*65*R16 lastikler var. Elimde 225*65*R16 Lastik var. Daha yeni aldım 4 tanesi 900 lira. Bunları duster'da kullanma şansım varmı biliyomusunuz? İşte Boyut Farkları Arkadaşlar 215*65*R16 ( Duster) Taban Genişliği : 215,0 mm Yanak Genişliği : 139,8 mm...

7. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Saygıdeğer meslektaşım abdullah bey, Evet sitede Mercedes al diyenler var japon arabası diyenler ancak hepside off road çılgını arkadaşlar. Meslek için alacağımdan ötürü sanıyorumki DUSTER'dan iyisi yok. Vergi - Yakıt- Bakım 3 lüsü süper. Hafta sonu benim moruğu götürüp...
  8. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Onuda düşünmedim değil ama sonuçta ailemlede binebileceğim bir araç bu. İçini dışını yıkatıp çantalarımı çıkardımmıda aile arabası oluyor. Ama toros öylemi? Yada biraz kar olan bir yolda beni hastaya götürmezki? Sonuçta 2 çeker bir araç o, yada çamurda saplanıp kalır...
  9. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ya arkadaşlar bir şey soracağım Sırf Prestij için 70-80 model araçlaramı biniyosunuz? Hayır benim amacım prestij değil, kesinliklede olmadı. Kayseriye gittim, 4 çeker araç almaya bir honda CRV aldım 98 model çekişinde bir sıkıntı gördüm karlı çamurlu yola girdim. Araba...

10. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sayın basrail ve abdullah bey, yazılarınız bana çok mantıklı geldi. Evet kararımı verdim DUSTER alıyorum. Bakalım ne olacak? Umarım sizlere ve site ziyaretçilerine faydam olur :)

11. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster valla kardeş bu fotoyu koyarak canımı yakıyosun. Valla bende biliyorum duster biraz hafif bir araç ancak ihtiyaçlarımıda karşılıyor gibi geliyor bana. Basit iç tasarımı zayıf arazi yapısı vs var ancak herşey maliyet şu günlerde benim için. :((
  12. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sizlere ufak bir tablo hazırladım ve neden Duster dediğimi bir parça olsun göstermek istedim. Araç Bilgisi Fiyatı Bin TL Yakıt (Lt) Yıllık Vergisi TL...

13. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster abicim bu G tam bir ütopia benim için. Belki ileride köşeyi bi kaç kez dönerde off road cu olmaya karar verirsem ilk alacağım araba budur tabii yenisini. Hafifi off road 200-300 arası yakan dayanıklı sağlam, parçası ucuz (mesala arazi şanzumanına 2000 lira vermeyeceğim...
  14. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben araçtanda para kazanan bir mesleğe sahibim o yüzden hiç bakmadığım bir aracı bana sunuyosunuz. Ancak birde masraf demişiniz mercedes bu. Bu aracın parçasının Freelander'dan ucuz olduğunumu ima ediyorsunuz? Hiiiç inanasım gelmiyor :((
  15. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sevgili kardeşim ben bu fl den önce 4 çeker kullanmadım. Bana taksi sor sana en az yakan en uygun maliyetli aracı bir çırpıda söyleyeyim ancak bu araç benim yanıldığım araç, 4 çeker piyasasına daha yeni yeni alışıyorum. Hangimiz ilk arazi aracımızı bilerek aldık ve...

16. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster abicim onuda araştırdım. Navaralar piyasada pek fazla hazzedilen bir araç değil. Görüntü ve konfor süper ancak sivas merkezde pancarlar var adamlar pick up kiralıyor tüm türkiyeye adamların elinde 300 kadar pick up var, onlarda pek tavsiye etmiyorlar. D max, L 200 yada...
  17. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster afedersiniz tekrar olmayacak ancak benim yazdığımın kat be kat fazlasını yazan üyeleride görmezden gelmemenizini temenni ediyorum.
  18. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım. Zirve arkadaşımızın dediği gibi forumlar geyik dolu ancak bende 2-3 gündür duster bölümünü alt üst ettim. Tamam bişiler öğrendim ama atışmalar yüzünden sanırım bu psikoloji içine girdim. Benim Fre yi vermek istiyorum çok dertliyim bu...

19. Vetihsan

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayınız. Sizlere sözlü sataşmak değil amacım ben bu aracı bu amaçla alacağım eşşek niyetine binmek için. Yoksa başka bi amacım yok yanlış anlaşıldı ise özür dilerim.
  20. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster vala hocam amaçları belirtmek istedim. Kimseye karşı bir gıcığım yok. En azından genelleme yaptım kimselerle dalga geçmeden niyetleri ortaya çıkarıp sataşmaları bitirmek istedim.. saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri