Arama sonuçlarınız

1. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı yaw arkadaşlar valla gidecem gözümün bebeği fl verip doblo alacam bu gidişle, onuda 3 tekere şahlandırıp burayı fotoya boğacam :))

2. Vetihsan

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Eşşek adı üstünde arkadaşar bin sırtına gez. Önüne atacağın bir ölçek samandan başka ne isterki? ;D ;D ;D
  3. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Valla arkadaşlar burada her sınıftan sürücü var, -- Asfaltta 4 çekeri kullanan ama 4 çekerin ne olduğunu bilmeyen jipciler ( X5, X6, Q7, Q5, Sıfır kilometre LR, Kuga, Hyundai , kaleos vs gibi suv araçlarla bu forumda fink atanlar ) -- stabilizede yazın gezip kendini off...

4. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı arazi şanzumanı yokmu? Bu tip araçların arazi yetenekleri konusunda bana bilgi verebilecek uzman arkadaşlar varmı acaba?
  5. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ısınınca araziden çıkması gibi bir sorun yok hiç olmadıda. Zaten diğer arazi araçlarına göre yüksek hararetli bir motora sahip belki biliyosunuz. Evet yüksek hararetli motor olması sebebi ile conta yaktı geçen ay motor indi bindi. 6000 lira masraf çıkardı. Şu an için...

6. Vetihsan

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı MErhaba duster'cılar, Şu an Land Rover Freelander 2.5 V6 2001 model kullanıcısıyım, aracımı 30 a aldım 14 lira masraf ettim kız gibi oldu ancak öğrendiğim kadarı ile aracım sorunlu bir araçmış, Sivas ta Veteriner Hekim olarak çalışıyorum ve zorlu koşullarda araç kullanmak...

7. Vetihsan

Duster stepne

Ynt: Duster stepne eşşeğe altın semer takmışın, eşşek gene eşşek :((
  8. Vetihsan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Vallahi bende bilinen üzerine sabittir, LR FL 2,5 V6 var, 177 Bg aracım ile arka tekerleri kara kömdüm geçen kış, tampon hizasından biraz zorlama ile çıkabildim, tabi oturtmadım aracı kara, birazda buzlama vardı oda yardımcı oldu ( -16 Derece ) Ancak 1,5 motor ile bunu...
  9. Vetihsan

Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk.

Ynt: Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk. tırrt tırrt diye ses benimkisinde de var. Ancak hiç hareket etmiyor,ü ne açlıyor nede kapanıyor. Öylece kalıyor. Daha öncede aynı idi, yaptılar halatları koptu dediler şaşmazda ve yaptılar.

10. Vetihsan

Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk.

Ynt: Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk. Şaşmaz da Volkan Bey Var land Servisi, ona giderseniz aracınızın içine dışına güzelce bakar, arızayı tespit eder. Birde benim sunroof çalışmıyordu bir arkadaşına gönderdi 270 liraya sunroof'u tamir ettiler. Şimdi yine bozuldu aradım garantili...

11. Vetihsan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) aramıza hoş geldin dostum.
  12. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Vala kardeş virajlarda biraz biraz arkayı atıyor benimkisi, Ama kardeşim şunuda söyleyeyim ki piyasaya baktığımız zaman arazi koşullarında en güzel 4 çeker ve ortalama yakıtı en uygun araçlar bunlar. Benimkisi V6 ama belki ileride bir 2.0 dizel alacak para bulurum...

13. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 valla abi ustanın bana gösterdiği böyle bişi değildi, daha çok sarı renkli kutu gibi birşeydi. :( Motordanmı çıktı ordan bi yerdenmi buldu bilmiyorum? :D
  14. Vetihsan

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71390.msg927520#msg927520 bu topic de detaylı olarak yazdım kardeşim. Tekrar yazıpta forum kirliliği ve sql veritabanına baskı yapmak istemiyorum. Forum sitelerinde sql i çok sıkıştırıyoruz aynı şeyleri yaza yaza...
  15. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Kauçuk gibi değil sanki, kutu gibi bir şey bana kelebek dediler ama bende bilmiyorum o nerede bulunur. Ama sanırım ki pahalıda :(

16. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Abi 2001 Model Arabanın Ne zenginliği olacak :) Zengin olsam 2011 'ini alırım :( Şaft konusuna gelince; şaftı değiştirmezsen şaft düşer araba takla atar dediler bana :( Motor kulakçıkları orjinal bile değil çıkma parça takıldı. Piyasası nekadardırki? Bana işçilikte...
  17. Vetihsan

Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı

Ynt: Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı umarım sebep o dur sevgili kardeşim. kal sağlıcakla
  18. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Sayın Mars bey; bana atıf yaptığınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Rıdvan bey benden daha profesyonel bir insan olduğunu cevapları ile kanıtlamış olmakla birlikte kendisine teşekkürü bir borç bilir, ve üzerine söylenecek söz olmadığını saygılarımla...

19. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Merhaba arkadaşım. Bu şanzuman mıdır şaftmıdır o kısmını tam çözemedim ama yağı değiştirme zamanı ne kadardır? Yada KM hesabı ne sıklıkla değiştirmem gerekir? YArdımcı olursan sevineceğim. KOlay gelsin
  20. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Sayın necil bey, iyi güzel diyorsunuzda. Madem şaftı çıkarıp 4X2 kullanacağım neden LR FL sahibi olayımki? Bu araç 4x4 de bir klasik ve zaten alma amacımızda arazi performansı, inanın bana sizin keyif için gittiğiniz yollarda ben çalışıyorum. İşim gereği ( Veteriner...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri