Arama sonuçlarınız

1. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Rampada bayılma konusuna gelince de; bakımdan sonra rampa/mampa dinlememeye başladı. Değil rampada bayılmak rampa yukarı vites büyütüyo bizim otobüs ( iş yerimdeki arkadaşlar V6 motordon ötürü bu ismi taktılar ) Bu arada turbosunuda bakım esnasında keşfettim, Gazdan...

2. Vetihsan

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım Çok para bizi aşar :( 1.6 3K Vitara konusunda ne diyosunuz arkadaşlar? 2008 modeli sahibinden de 28-30 civarı yakıt konusunda sıkıntı çekermiyim onda da ??
  3. Vetihsan

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı "" AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER :)) "" Atalarımız güzel söylemiş, benim ön ve arka tampon karın içinde idi, zeminde çamur değil buzdu, dışarının sıcaklığı -10 civarında idi belkide daha soğuk saçlarım, burun kıllarım donduğu için böyle bir tahmin yapıyorum. Ben...

4. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Bu arada yakıt konusuda sorayım; 92-98 liralık LPG ile 220-240 km yol gidiyor. Sizce normalmi arkadaşlar? 0,40 Kr ortalama sizce nasıl? Bu FL ların diğer modelleri için tüketimler ne alemdedir?
  5. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 Uzun zamandır işlerimden ötürü giremiyordum sitemize. Gerçekten fazla maliyetmi ? Yapılan şeyleri şöyle açıklayayım; Arazi şanzumanı değişti ( çıkma parça ile ) 1200 TL Şaft boşluk yapmış değişti ( Orjinali ile ) 1800 TL Motor kulakçıkları değiştir ( Çıkma ile...

6. Vetihsan

Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı

Ynt: Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı Teşekkür ederim Mars dostum. Ancak sanırım bir daha servise girmeyeceğim. Yakıt / Bakım masrafları kesemi aştığı için aracımı satmaya karar verdim. Birde yaşındanmıdır nedir, arazide alttan tekerden arka bagajdan çıtırtılar gelmeye başladı. Canım...

7. Vetihsan

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım 2004-2006 Td4 2.0 HSE nin piyasası ne alemde arkadaşlar. Bende 2001 2.5 V6 HSE sahibiyim ve aracım ufak arızalar vermeye başladı bile :(
  8. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Ynt: 2001 Freelander 2.5 V6 CD Changer şoför koltuğunun altında imiş, geçen hafta arabayı yıkatırken farkettim. Boş zaman bulupta daha arabayı inceleme fırsatım olmadıki diğer kısımlarını keşfedeyim. Arka cam çalışmıyordu ancak hafta sonu şaşmaz / Ankara da idim. Orada bir güzel yaptılar şimdi...
  9. Vetihsan

Ynt: Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı Kimse cevap vermedi ve bende kendim buldum. Ankara Şaşmaz da sanayi sitesinde Çelik Oto var. Adamlar parça ithalat distribütörüymüş, selçuk bey ve ahmet amca vasıtası ile Volkan bey ile tanıştım. Özel servis olarak çalışıyorlar, volkan bey yetkili...

10. Vetihsan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoş buldum :) Ağır Off - Road cı değilim, pekte bir çekingem var bu konuda. Sizlerin yenişehir tarafınızdaki parkurunuzu 1 ay önce yerde kar varken ziyaret ettimde sanırımki Defender haricinde bir araç ile oraya girmek çok zor, yada girsek bile alt takımı...

11. Vetihsan

Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE Orjinal yer yok tamponda. Benimkisi 2001 2.5 V6 Arka tarafa geri vitese takınca arkayı net bir şekilde görmem için sanırımki Yedek Tekerin alt tarafına arkayı netçe görebileceğim (köylerde geri geri uzun ve dar yollarda gece gidebileceğimi düşünerek)...
  12. Vetihsan

Ankara da bulunan arkadaşlarım ustası iyi, fiyatları uygun bir özel servis önerisi olan varsa memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

13. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Evet arka bagaj olmadığı için malzeme ve ilaçları kutular içerisinde arka koltukta taşıyorum. Bi an önce yaptırmak zorundayım. Akşam yatınca rüyalarıma bile giriyor, rüyamda arka koltukları yatırıp aracı 3 kapıya çevirmeyi bile gördüm :) Ankarada oturupta...
  14. Vetihsan

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE Aracımda sis lambası adına bişey yok. Arkada var geri sis lambası. Ancak geriyi aydınlatan lamba güzel fikir teşekkür ederim. Araca fazla zarar vermeden fazlada dikkat çekmeyen lambalar takmaya niyetim var. Marka, model fiyat ve satın alınacak yer...
  15. Vetihsan

Land Rover'cı arkadaşlara

Ynt: Land Rover'cı arkadaşlara Birde Ankara da öneri olsa keşke. Fiyatları uygun işinin ehli ustaların olduğu bir özel servis? Teşekkürler

16. Vetihsan

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE 15 liradan 900 hatta 1500 liraya kadar sis farları var ancak ne nedir? Hangisine kaç para verilir, verdiğin paranın değerini karşılarmı bilmiyorum. Bir sağlıkçı olarak pek elektrikten anlamıyorum. Köy yoluna girdiğimde uzağı rahat görebileceğim...
  17. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Çok teşekkür ederim. Bagaz yetersiz derken :( Benim bagazda 60 lık tüp var türkçesi gıdım yer yok. Bunun yanında da lpg takarlerken arka camı bozdular adam gibi bir usta bulamadımki kodu yaptırayım. Dolayısı ile arka bagajı unutalı 2 hafta oluyor. Cam...
  18. Vetihsan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmaktan mutluyum.

19. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Zaman ayırıpta okuduğunuz ve heyecanımı ve deneyimlerimi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yüksek ihtimalle freelander haricinde diğer LR araçları alamayacağım çünki benim için ekonomik değil, hastaya diğer LR serileri ile gitmem normal...
  20. Vetihsan

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Valla arkadaşlar off road iddiam yok ancak geçenlerde başımdan geçen bir LR macerasını anlatmak istiyorum size. Hava şartları beter olduğu için fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi ancak yinede biraz anlatmaya çalışacağım. Akşam 8.30 gibi aradılar doğum var...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri