Arama sonuçlarınız

1. doganyenigül

Wj 4.7 Far Anahtarı Sorunu

bilmiyorum ki gögüsde anahtar var farlarda orjinal gibi duruyor nasıl anlayabilirim. ?

2. doganyenigül

Wj 4.7 Far Anahtarı Sorunu

mrb arkadaslar benim aracın far seviye ayarı anahtarı çalışmıyor sorun sigorta olabilirmi habgi kademeye alsam far tepki vermiyor sorunu nasıl cözebiliirm acaba bilgisi olan varmı nereleri kontrol etmeliyim.. ?
  3. doganyenigül

Grand Cherokee 4.7 2000 Model Jant

hımm tşk ederim orda da yok alırken bakmamıştım anlaşılan neyse =) ? nasıl birşey almalıyım HI JACK LİFT KRİKO 122 CM OFF ROAD iş görürmü ?

4. doganyenigül

güzelmiş allah kaza bela vermesin bende maxix AT 245 70 16 aldım 1100 e 4 adet. jant işini sonra halledeceğim insallah birde bu araçların kriko su nerde oluyor acaba ? ben bulamadım koltuk altında sadece bijon anahtarı var baska yerdemi acaba ?
  5. doganyenigül

Grand Cherokee 4.7 Bakım Parçaları Yardım

tşk ederim cok sagol

6. doganyenigül

öncelikle tşk ederim. mopar derken yağın numarası varmı acaba birde bu sensörleri nereden bulabilirm tanım numarası varmdır kusura bakamyın cahalet =)

7. doganyenigül

mrb arkadaslar 2000 model WJ yeni aldım yağ ve flitre bakımlarına 6000 km var gösteriyor ekranda yinede değiştirmek istiyorum kafam rahat olsun diye ben k.maraş tayım burda pek parça bulma imkanımız yok ankara istanbul gibi veya baska yerlerden sipariş verebileceğim adresler verebilirmisiz...
  8. doganyenigül

2000 Model Wj Jant Lastik Secimi.? Yardım Lütfen...

ofsetli jantla 265x70x16 sürtme yapmazsa kullanırım sizin çamurluk traşlamalı hali resmi varmı yakın çekilmiş

9. doganyenigül

bende yükseltmesiz geniş taban kullanmak istiyorum ama sanki olmayacak gibi üzerinde 245x70x16 var 265x70x15 takmak nasıl olur acaba

10. doganyenigül

Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ?

bilgi ve yarıdm için tşk ederim çok sağolun faydalı oldu dikkate alacagım inşallah
  11. doganyenigül

eyvallah abi çok tşk ederim cevpa verdiğiniz için.. aracınız çok güzel olmuş allah kaza beladan korusun. ben av amaçlı aldım aracı üzerinde donanım yok henüz yükseltme jant lastik maliyeniz ne kadar oldu acaba yükseltme kiti dısında ilave parça gereklimi

12. doganyenigül

aracın resmi var mı nasıl duruyor abim görebilirmiyiz.
  13. doganyenigül

anladım peki nasıl çözeceksiniz ? lastik ölçüleriniz aynı mı takmak istediğiniz ofset - kaç tşk ederim cevap için..
  14. doganyenigül

mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır. orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...

15. doganyenigül

:) eyvallah ama bu modeller sıkıntı olurmu takarken ona cevap gerekli =)
  16. doganyenigül

mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır. orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...
  17. doganyenigül

Kia Sorento 2.5 Crdi Ex Premium 170 Hp Mi Grand Vitara 2.0 Jla 2007

mrb arkadaslar bu iki araç arasında hangisini almak daha mantık ve faydalı olacaktır yardımcı olursanız sevinirim.... Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium 2007 170 hp 180.000 km 37500 tl Grand Vitara 2.0 JLA 2007 140 hp 180.000 km 39000 tl amaç hafif arazi av ve piknik tarzı en fazla...

18. doganyenigül

Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ? cvp için tşk ederim farklı araç öneriniz olabilrimi ?
  19. doganyenigül

Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ? ilginiz tşk ederim arkadaslar av amaclı alamamlıyım artık sahibinden bakıyorum pek temiz araç yok gibi ama ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR