Arama sonuçlarınız

1. dogasever

Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep) Guncel bilgisi olan arkadas var mi? Sentetik vinc halati projesi ne oldu acaba ?

2. dogasever

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) Suzuki Vitara 99 icin on ve arka tampon fiyati verebilirmisiniz? GEZENBILIR fiyati olsun ! ufukozcelik@yahoo.com
  3. dogasever

Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011)

Ynt: Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011) Mutlulugunuz daim, gezmeleriniz bol olsun. Darisi baska bekar Gezenbilircilere !

4. dogasever

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Ali, pazartesi gunu onemli bir isim var hafta sonu ona hazirlanacagim, dolayisi ile maalesef ve malesef sizlere katilamiyacagim, keyifli bir aktivite diliyorum, bol fotograf bekliyorum (ruz).
  5. dogasever

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Resimlerden super bir yere benziyor, katilimin son listesi nasil acaba? Takipteyim yani...

6. dogasever

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Cuma gunu bol miktarda buz goturuyorum, ihtiyaci olanlara duyurulur..

7. dogasever

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) "Evet Zerrin haklisin ama Ankara tam bir "Turk felsefesi" gibi calisiyor- "Akli sonradan geliyor "!! Ancak bildigim kadari ile Trekking ve karavan ekibinden gelenler olacak.. Sabirsizlikla bekliyorum cumayi..
  8. dogasever

Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011) Bir aksilik cikmassa gelmek istiyorum, lakin ! az katilim mi var ?
  9. dogasever

Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011) Yakin takipteyim... baska takip eden yok mu.....

10. dogasever

TRT FM Radyo Kanalında GEZENBİLİR'i Anlatacağız (26 Haziran 2011)

Ynt: TRT FM Radyo Kanalında GEZENBİLİR'i Anlatacağız (26 Haziran 2011) Zerrin, tebrik ediyorum , eh bizim aile de cok buyuk, anlatacagin bir suru sey olacaktir basarilar diliyorum , radyo basinda olacagiz.. full destekle..

11. dogasever

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Arkadaslar gorundugu kadari ile cok guzel bir "baslangic" etkinligi olmus, ellerinize saglik, bizde Ankara`da bir benzerini yapmayi planliyoruz ancak yakinda yaz tatilleri basliyacagini var sayarsak herhalde Yaz Festivalimizde yapilacak...
  12. dogasever

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Zerrin, bu hafta sonu ben size katilamiyacagim, hepinize iyi yolculuklar ve keyifli bir etkinlik diliyorum. kucuk bir uyari : gunes gozluklerinize dikkat edin duserse bulamiyacaksiniz!! ben degil ama...

13. dogasever

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Serdarcim tesekkurler, birlikte guzel geciyor zaman. ( biraz dizi gibi oldu ama ! ) Gelmeye calisacagim, cok keyif alip vakit gecirdigim yerler bir aksilik cikmassa hep birlikte iyi eglenebiliriz.
  14. dogasever

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Zerrin, bir aksilik olmazsa bu haftaki organizasyona getireyim tekrar bi bakalim.
  15. dogasever

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Can, bende su gecirmez kamera kilifi var, sony ve canon ile kullandik eger uyarsa vereyim raftingde kullan- belki bende gelecegim.. Ufuk

16. dogasever

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Zerrin, Cankaya belediyesinin Ahlatlibel de spor tesisleri var ya o bolgeye bir bakalim , ayrica Muhye taraflari da uygun gibi, o bolgede yerli tanidiklarim var.. haftaya gidip bir bakalim.
  17. dogasever

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Islerimin bitmemesi nedeniyle maalesef katilamiyacagim, uzgunum.. gorselleri bekliyorum.. keyifli yuruyusler diliyorum..
  18. dogasever

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Ankara ekibi olarak yer arastirmasi yapmaya basliyalim derim guzel seyler zaman aliyor.. Bizde deniz yok ama mesela Mogan manzarali bir yer bize cok yakisir hani.! ;D

19. dogasever

ANDOFF Ulusal Off-Road Yarışı (18-19 Haziran 2011)

Ynt: ANDOFF Ulusal Off-Road Yarışı (18-19 Haziran 2011) Takip..
  20. dogasever

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Tebrikler arkadaslar, super bir fikir ve cok guzel bir etkinlik olacagi simdiden belli.. Ankara grubu olarak Zerrin ile konusup onumuzdeki haftalarda bir tane de biz gerceklestirelim ama sizlerin olumlu -olumsuz deneyimlerinizden de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR