Arama sonuçlarınız

1. dogasever

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Serdar listeyi guncelledigin icin tesekkurler, evet bir aksilik cikmassa geliyorum.

2. dogasever

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Ok.Serdar Roger that.. Bursadaki fuar isini naapicaz? cumartesi erken cikarsak hizli ile ogleden sonra Eski`deki mitinge de katilabiliriz belki? konusalim.. ufukozcelik@yahoo.com. 0532-712-8201
  3. dogasever

Konya'da doga yuruyusu

Ynt: Konya'da doga yuruyusu

4. dogasever

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Serdar resimler cok guzel , ama niye bazilarindan 2 tane?!! ;)
  5. dogasever

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

6. dogasever

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

7. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs Nerede bizim trekking takimi? listede eksikler var,Aktas- Sorgun -Dorukkaya takimindan katillanlar nerede ?surpriz mi yapacaklar acaba? :)
  8. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs YÜRÜYÜŞ GRUBU 01- Zerrin Yiğiter 02- Serdar Yurtoğlu 03- Mithat Çeltik(pazar günü bi iş durumu sözkonusu ancak %80 gelecek) 04- Durmuş parmaksız (Eğerlibaş köylüsü kendi köyüne trekkinge...
  9. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs Ben bir arkadasim la bereber geliyoruz ve de onun araci ile gelip biraz erkenden donmemiz gerekiyor, ama tabii hic gelmemekden daha iyi degilmi ;D Bulusma noktasinda gorusuruz..

10. dogasever

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011) Selam, islerimi bitirebilirsem bende geliyorum... yakin takipteyim yani.. ;D

11. dogasever

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) Arkadaslar, gordugum kadariyla yine cok guzel bir etkinlik yapmissiniz, Zerrin yine dokturmus.. super olmus..bende islerimi hala tamamlamaya calisiyorum insallah bir dahaki tura katilabilecegim. selam ve sevgiler.
  12. dogasever

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) OK. cok tesekkur ettim.

13. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) Mahir bizler kampda resim cekerken sen dogayi cok guzel goruntulemissin, butun boyutlariyla Karagol cok guzel gorunuyor, bu arada 23 Nisan Toren resmini bana email ile gonderebilirmisin lutfen # 7539 nolu...
  14. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
  15. dogasever

Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 Cok guzel bir video olmus, bizlerle paylastiginiza tesekkurler.

16. dogasever

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011) Yakin Takipteyim..
  17. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) Cok celiskili bir ulkede yasiyoruz vesselam.. Yillardir bu yoldan gelip gecerim, Giris tabelasina bakinca sanki burasi akli basinda bir piknik alani olarak duzenlemis diye dusunmustum, ne kadar yanlismis. Bu...
  18. dogasever

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) Cok guzel gecen bir erken Bahar kampindan yeni donduk, bu fotograflari cumartesi sabahi 05.10 da cekilmistim ,geceden sabaha kadar ates basinda kalan ve bizlere uyurken sohbetleri ninni gibi gelen...

19. dogasever

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Cumadan gidecek arkadaslar, yanimizda mutlaka odun goturmeye calisalim, gittigimizde hava kararmis olacak ve de birazcik ! serin olacagi kesin..
  20. dogasever

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Gondermek istedigim son bolumu limit nedeniyle gonderemiyorum, baska bir sekilde deneyecegim..biraz gecikebilir..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.