Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)
Serdar listeyi guncelledigin icin tesekkurler, evet bir aksilik cikmassa geliyorum.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs
YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
03- Mithat Çeltik(pazar günü bi iş durumu sözkonusu ancak %80 gelecek)
04- Durmuş parmaksız (Eğerlibaş köylüsü kendi köyüne trekkinge...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs
Ben bir arkadasim la bereber geliyoruz ve de onun araci ile gelip biraz erkenden donmemiz gerekiyor, ama tabii hic gelmemekden daha iyi degilmi ;D
Bulusma noktasinda gorusuruz..
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)
Arkadaslar, gordugum kadariyla yine cok guzel bir etkinlik yapmissiniz, Zerrin yine dokturmus.. super olmus..bende islerimi hala tamamlamaya calisiyorum insallah bir dahaki tura katilabilecegim. selam ve sevgiler.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
Mahir bizler kampda resim cekerken sen dogayi cok guzel goruntulemissin, butun boyutlariyla Karagol cok guzel gorunuyor, bu arada 23 Nisan Toren resmini bana email ile gonderebilirmisin lutfen # 7539 nolu...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
Cok celiskili bir ulkede yasiyoruz vesselam..
Yillardir bu yoldan gelip gecerim, Giris tabelasina bakinca sanki burasi akli basinda bir piknik alani olarak duzenlemis diye dusunmustum, ne kadar yanlismis.
Bu...
Cok guzel gecen bir erken Bahar kampindan yeni donduk, bu fotograflari cumartesi sabahi 05.10 da cekilmistim ,geceden sabaha kadar ates basinda kalan ve bizlere uyurken sohbetleri ninni gibi gelen...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)
Cumadan gidecek arkadaslar, yanimizda mutlaka odun goturmeye calisalim, gittigimizde hava kararmis olacak ve de birazcik ! serin olacagi kesin..
Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)
Gondermek istedigim son bolumu limit nedeniyle gonderemiyorum, baska bir sekilde deneyecegim..biraz gecikebilir..