Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı her şeyin hayalinzdeki gibi olacağını sanmak ne büyük yanlışlık ;D ;D peki bu araç tipi olanların içinde hangi markaya earth yüklenebiliyor

2. mserdemir

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı konunu dağıtmayacaksam bır soru sormak ıstıyorum. ben bu aletı offroad ıcın kullanacagım benım ıcın önemli olan google earth üzerınden bulundugum noktayı görmek ve etrafdakı yolları sapakları yukseklıklerı gorebılmek.bunun en ıcın en...
  3. mserdemir

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı abi ne el varmış sende hepsını toplamıssın

4. mserdemir

HAİSEN VİNÇ

Ynt: HAİSEN VİNÇ guncel
  5. mserdemir

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY tabı tabı kavga dövüşedecek bır sey yok yine her zamankı vatan kurtarıyoruz.bıde burda yazılan hersey kavga dövüş gibi algılanıyor halbuki sürekli eşimizle dostumuzla konuştugumuz mevzular

6. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY vallaha bır prof ile bırde balık restoranı cıkıyor

7. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY sizinle tartışmaya girmeyeceğim benım bıldıgım kadarıyla ağrıda 1982 de kurulmuş şeker fabrikası var,dogu beyazıt yem fabrıkası var.et kombınası var oda baya koklu bıldıgım kadarıyla,bırde ağrı tarım ağırlıklı bır yer tarımın ağırlıklı arıcılıgın...
  8. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY hocam o dedıgını yapsan polise taş atsan, askere silah sıksan, pkk paçavrası açsan, sıkıntı olmaz benzınıde bedava verırler tıpkı doguda elektırıgı bedava verdıklerı gıbı
  9. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY dun vatandaşlara %18 lik zammı sordular çoğu haberım yok dedi içlerınden bır kaçıda "olacak tabi gayet normal zam yapılmasınmı "dedi enerji bakanında açıklaması " bizden önceki hükümetlerin iradesizliğinden bu zamları yapmak zorunda kaldık"...

10. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY ileri demokrasi yüzünden insanlar herşeyden korkuyor.kim çoluğunu çoçugunu es geçip birşeyler yapabiliyor.insanları korkuttular kolundan tutup tutup hapise attılar.alın size en büyük örneği...

11. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY haklısınız ne dıyelım ınanın ben varım hepsıne konvoysa konvoy ,eylemse eylem
  12. mserdemir

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY yakıt zammını protesto için yakıt yakıp, protesto sonunda gıdıp zamlı bır sekılde depolarımızı yakıt ile dolduracağız bence belırlı bır gun belırleyıp, çok ses getırerek, sosyal paylaşım sıtelerınde org olup haftanın veya ayın bellı gunu kımsenın...

13. mserdemir

Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 tabı tabı herkez kendı kafasına gore ıs yapıyor, grup lıderı dınlenmıyor, bır araç kaldıgı zaman yardıma gıtmeyen kişiler oluyor, o yuzden guvendıgınız 5 ı gecmeyecek sekılde bır gurubunuz olursa hem tadında offroad yaparsınız hem eglenırsınız.
  14. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 bızım su an 4 araclık bır grubumuz var hepımız aılecek gorusuyoruz
  15. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 gezenbilir ankara baya dagılmıstı 2 sene oncesıne ,kadar baya topladık canlandırdık.baktık yıne olmadı herkez 4 er 5 er araclık kendı grubunu kurdu yoksa sızın gezıye gıttıgınız metın abı murat abı hepsını tanırım

16. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 bankacıyım ben , kuyumculukla bır turlu barısamayınca bankacı olduk cıktık 11 yıldır bankadayım.işin aksı kısmı meslek lısesı kuyumculuk bolumu mezunuyum :):):)
  17. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 bizde kesın tanışıyoruzdur.neyse guzel bır gezıde ınsallah karsılasırız ve guzel bır org yaparız aracınızıda sattıgınıza uzuldum.ama aracınız dışarıdan cok duzgun diri duruyor kendını bellıedıyor hayırlısı olsun artık
  18. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 oo siz 1001 gecedemısınız benı gorsenız kesın tanırsınız o zaman.çıraklık yaptıgım donemlerde sıze bırseyler goturup gelıyordum

19. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 oradan gectıkce aracınıza bakıyordum, cok guzel pırıl pırıl bır araç, ınanın reklam olsun dıye yazmıyorum benım cocuklugumda kugulu pasajında gectı bızımde dukkanımız var ,yagmur mucevherat tahır, yalcın mucevherat yalcın, gumus koza haluk, bunlar benım...
  20. mserdemir

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 hımmm bu araç tunalı hilmide tapasın önünde duran araç yanılmıyorsam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR