Arama sonuçlarınız

1. Y

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. Hocam, WILLYS' i incelemeye başladım bile.. :) CJ-3B modeli değil mi?..Motor Hurricane l4 mü?.. eğer bahsettiğiniz o ise, motor, tam dişime göre.. Tabii, dahili çatlağı-patlağı yoksa!!!.. Peki, ''TUZLA'' dan kastınız, hangi model / yıl ??? Sorularımla sizi...

2. Y

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. Hocam, tüm tavsiyelerinizi ayrı-ayrı değerlendireceğim.. Şahsi tercihim, adam edilebilir bir JEEP :( veya WILLYS' ten yana.. Ama, işin ucunda hanımdan ''kırmızı kart'' görmek de var!!! :) Eski arazi aracı alırsam, ek sorunlar da çıkacak.. Aracı yazlıkta bırakmak...
  3. Y

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. Sevgili oğuzhan, öncelikle ; hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.. Benim de gönlüm, FORD + eski model JEEP' ten yana.. Yalnız, ''bu fiyata'' derken 10.000 TL yi mi kastettiniz? Yanlış mı anladım?

4. Y

Zor Karar İçin Yardım..

Merhabalar.. Bu siteyi yeni buldum, çok faydalı olacağına inandığım bir paylaşım sitesi.. Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.. Gelelim, benim vermekte zorlandığım kararıma.. FORD 2004 HB COLLECTİON (5 kapı) araç sahibiyim, arabamdan çok da memnunum, hiçbir şikayetim yok.. Ama...
  5. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İnternet çok yavaş çalışıyor.. İlk mesajım yüklenmemiş gibi gözüktüğü için, iki mesaj daha yazmışım.. Mükerrer mesajlarımı moderatör arkadaşlar bir zahmet silebilirlerse memnun olurum..

6. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Edit..

7. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar.. Bu güzel siteyi bu kadar geç bulduğum için, kendime kızıyorum!!!.. :-[ Hakikaten, klas bir site.. Tüm üye arkadaşlara güzel, faydalı, seviyeli paylaşımlar.. Kullanıcı adımın '' yeniarkadaş '' olmasına bakmayın, yenilikle (yaş olarak)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR