Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
KEGM`e danıştığımda, sınav harcı yatırır gibi yatıracağımızı, referans numarası yerine T.C. kimlik numaramızı yazdırmamızı söylediler. Sanırım belgeyi almak, sınavdan zor olacak :D
Ben de pek güvenemiyorum postaya, aslında 1 günlük bir iş de değil. Dilekçe ile 1 adet fotoğraf yetiyor belge müracaatı için. Sanırım bir öğleden önce ziyaret edeceğim KGEM`i.
Sn. Derya; herşeyi geçtim sabah günaydın diyorum. Karşımda olan kişinin p.tesi sendromuna rağmen biraz daha kibar konuşmasını bekliyorum hepsi bu :) Buarada belge elden teslim alınabiliyor mu, yoksa bir süreçten sonra adreslere...
Günaydın, KEGM ile görüştüm -Tabi lafı ağzıma tıkmalarına "görüştüm" denebilirse- kart ücreti 50 TL ve yine sınav ücreti yatırır gibi yatıracağız. Referans numarası yerine T.C. kimlik numarasını yazdırmayı unutmamamız lazım...
KEGM sitesinde bahsettikleri her beyan ayrı mı olacak yoksa sadece dilekçe örneğindeki beyanları doldurmak yetecek mi? Olmadı Nuri Bey`i yarın bir aramak gerekecek. Ayrıca ücret ne kadar onu da öğrenmek lazım.
Evet aslında çabuk bir organizasyon yapabilseydik, tanışabilirdik sanırım. Bundan sonra olmadı telsiz başında tanışacağız. Kazanan herkese hayırlı olsun.
Aslan Bey, Kısa Mesafe Telsiz Operatörlük sınavları periyodik olarak ADF ve yelken klüpleri tarafından yapılır. Bu sınav ile bir alakası yok, yakınızda bulunan bir yelken klübüne danışmanızı tavsiye ederim.
Bence burada paylaşmakta bir sorun olmaz, konu nasılsa sınav ile alakalı.
Hatta ilk ismi de yazayım :)
1-Gökhan Ateşalan
Yücel Bey, sınav Küçükçekmece`de Kıyı Emniyeti Gn.Md. Telsiz İşl. Md. konferans salonunda olacak. Adresi aşağıda veriyorum.
KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Telsiz İşletme Müdürlüğü Konferans salonu
Beşyol mah. İnönü cad. No...
Evet sınav yönetmeliğinde "tek oturumda yapılır" diyor. Sanırım şıklı sorular arasına aldılar.