Arama sonuçlarınız

1. gatesalan

Unimog... Her kategoride ustun :)

Unimog her zaman beni kendine hayran birakiyor. Hangi boyda olursa olsun :) http://video.google.com/videoplay?docid=8600425660083083689&ei=u3mTS4T8NcrK-QbJ_dXsAg&q=unimog+hk#

2. gatesalan

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Bence Anadolu Parsi hic bulunmasin, karistirilmasin. Bir efsane olarak devam etsin, zira biz leylegi rakiya meze yapabilecek kadar, deniz kaplumbagasinin ustune benzin dokup yakacak kadar, kopekleri kedileri taslayip, oldurecek kadar; dogaya karsi kin duyabilen gaddar bir...
  3. gatesalan

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sedat elinize saglik, galeri cok guzel olmus. Gezenbilir'e yakisan da budur :)

4. gatesalan

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s Bu HD ozelligi eklemek de yeni moda oldu:) Nedense isinamadim bu fikre.
  5. gatesalan

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Harika bir calisma Sedat,eline saglik.

6. gatesalan

Fotoğraflarım Bulanık Çıkıyor

Ynt: Fotoğraflarım Bulanık Çıkıyor Eyvallah arkadaslar, artik cekimler duzeldi :)

7. gatesalan

Atlas Dergisi'nin 2002 Yılına Ait Bir Sayısı?

Ynt: Atlas Dergisi'nin 2002 Yılına Ait Bir Sayısı? Deniz Hanim,merhabalar. Eger 15-20 gun verirseniz elimdeki -ki hala saklamislarsa- Atlas dergisi arsivinden arastirayim. Birkac eksik sayi disinda; ilk sayidan, sanirim 2004 Agustos'una kadar elimin altindaydi.
  8. gatesalan

Nikon D80 Nedir? Ne Değildir?

Ynt: Nikon D80 Nedir? Ne Değildir? Kit lensler kullanilislari acisindan kolay lensler ama fotograf kalitesi acisindan standart yada genis acili lenslerin yerini tutmuyorlar. Ben de D80'i 18-55mm f/3.5-5.6 VR ve 55-200mm 4-5.6 VR lensleri ile birlikte, kit olarak aldim. Daha sonra 20mm f/2.8 ve...
  9. gatesalan

Kendimizi Deneyelim

Ynt: Kendimizi Deneyelim Sevtap Hanim,neredeyse ay oluyor; sorular hala yok. Hazirlamak bu kadar surduyse,yandik ki yandik :D Gorusmek uzere.

10. gatesalan

Her İlan Bana Birşey Öğretir :)

Ynt: Her İlan Bana Birşey Öğretir :) Sagolsunlar eksiklerimizi gideriyorlar :D

11. gatesalan

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Bu ne guzel bir haber Hasan Bey :) Detaylar sizde ve Yasar Bey'de kalsin,iyi fikir.
  12. gatesalan

Kendimizi Deneyelim

Ynt: Kendimizi Deneyelim Selam Sevtap Hanim. Ben de ayni dertten muzdaripim. Is guc derken,uyumaya zor zaman buluyorum. Para'yi icat eden Lidyalilari da buarada kinamak isterim :) Netice hos degil,daha okumak lazimmis :) Ellerinize saglik,tesekkurler.

13. gatesalan

23 Sentlik Asker...

Ynt: 23 Sentlik Asker... Hangi siyasi partinin iktidara geldigine degil de; az Amerikan mandacisi mi yoksa cok Amerikan mandacisi mi, olan bir partinin iktidara geldigine bakmaya basliyali, uzun zaman oldu :) Ozgur bir iktidara ne kadar hasretiz. Oysa ne guzel soylemislerdi zamaninda... "Hey...
  14. gatesalan

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Suzuki Hayabusa Artık Değişiyor.2009.Konsept. Bu arac 2009 Hayabusa degil, Suzuki Stratosphere. 1100 cc. 6 silindirli bir motosiklet. Editor kosesinin linkini ekledim ilgilenen arkadaslar bakabilir. Yeri gelmisken,ben de begenmedim :)...
  15. gatesalan

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: V 8.Silindirli Motor Boss Hoss'tan bir tanitim videosu. Iyi seyirler :) http://www.bosshoss.com/videos/one/default.html

16. gatesalan

23 Sentlik Asker...

Ynt: 23 Sentlik Asker... Desene Sedat;biz Izmir'den Yunani degilde, simdi butun dunya'ya kafa tutan Amerika'yi dokmusuz denize. O yuzden hala cekinirler ofkemizden. Musaadenle, bende Kore'de sehit dusen ve yaralanan askerlerimiz icin Adnan Menderes'e hitaben yazdigi baska bir siiri ekliyorum...
  17. gatesalan

Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği

Ynt: Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği Iki ayri diff.lock oldugunu biliyordum ama adinin capraz arazi ozelligi oldugunu bilmiyordum. Cok tesekkurler aciklamaniz icin. Video da herseyi acikliyor zaten. Mercedes yine bir boy ara ile onde :)
  18. gatesalan

Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat !

Ynt: Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat ! Peki birsey daha sorayim o zaman; Ferrari icin kullanilan benzin, diger araclarin motorlarinda bir ariza yaratmiyor mu? Malum, Ferrari yuksek SIKISTIRMALI bir motora sahip,bu kadar basinca her motor dayanabiliyor mu? Zamanla segmanlarda...

19. gatesalan

Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği

Merhaba, isin uzmanlarina sormak isterim. Bir arac ilaninda soyle bir ibare gordum "Mercedesten başka hiçbir arazili taşıtta olmayan çapraz arazi özelliği vardır." ve merak ettim. Capraz arazi ozelligi nedir?
  20. gatesalan

Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat !

Ynt: Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat ! Cahilligimi mazur gorun lutfen :) Ben yurtdisina cikmadan evvel en yuksek oktanli benzin super benzindi. Bildigim, ucak benzini de 99 oktandir. 100 oktanli benzin ne zaman satisa sunuldu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.