Arama sonuçlarınız

1. krasavchik

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Merhabalar.Evet Rusya'da araba kullanmak biraz zor olabilir.Ama inanın kurallara bizden daha çok saygılılar.Bizde ışıklı kavşaklarda bile kazalar ve trafik keşmekeşi olurken,orada ışıksız ve...

2. krasavchik

Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım!

Ynt: Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım! İyi yolculuklar!Fotoğrafların ve anlatımın devamını bekliyoruz[emoji4] всё будет хорошо!
  3. krasavchik

Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım!

Ynt: Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım! Yolun açık olsun.Umarım gittiğiniz yerlerden sıcağı sıcağına yazabilirsiniz.

4. krasavchik

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Çok teşekkür ederim,Tito Santana.Sonuçta bir forum ortamındayız ve önemli olan da bilgi paylaşımı bence.Bir kez daha teşekkürler.
  5. krasavchik

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Benim yurt dışına araçla ilk çıkışım olacak.Daha önce Rusyada bulundum.Rusçamında iyi olmasından kaynaklanan bir özgüvenimde var :).Bu sebeple biraz daha geniş bir araştirma alanına da sahibim.Navigasyon programı Rusların...

6. krasavchik

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Bu arada az cok konuya vakıf biri olarak, affınıza sığınarak,registrasyon sanırım artık 3 degil 7 gün içerisinde yapılıyor.Ve eger 'gps' kullanmayi seviyorsanız "navitel navigator" programinin son sürümünde orta asya ülkeleri...

7. krasavchik

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Teşekkürler.Bende triptik falan gerekli mi diye merak ediyordum,cevabımı aldım.Bende kısmetse ekim gibi gitmeyi planlıyorum.Yavş yavaş hazırlanmakta fayda var :)
  8. krasavchik

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Merhabalar.Ben göremedim sanırım ama Gürcistan'dan Rusya'ya araçla girerken gerekli belgeler nelerdir,söyler misiniz?Biraz konuyla ilişiksiz oldu sanırım.Ama hiç bir yerde bulamadım ve artık bir şekilde sormaya karar verdim.
  9. krasavchik

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Ahmet Bey merhabalar.Benim merak ettiğim husus Rusya'ya geçiş konusunda.Gürcistan'dan Rus'yaya geçiş sırasında "triptik" gibi herhangi başka bir belge istendi mi?(pasaport ve araç ruhsatı haricinde)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR