Arama sonuçlarınız

1. huzzik

Aydın Koçarlı Yeni Pistimizde İlk kalabalık Uçuşlar

Ynt: Aydın Koçarlı Yeni Pistimizde İlk kalabalık Uçuşlar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

2. huzzik

Ynt: Aydın Koçarlı Yeni Pistimizde İlk kalabalık Uçuşlar Uploaded with ImageShack.us
  3. huzzik

Aydın Koçarlıda belediye kaymakamlık ve orman müdürlüğünün yardımızla yeni bir pistimiz açıldı bu hafta sonuda Aydın,Didim,Söke,Manisa ve izmirden pilotlar yeni take offta buluştuk güne kaymakam savcılar ve belediye başkanlarının davetiyle bir kahvaltıyla başladık sonrasında transportlarla gün...

4. huzzik

13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı ama bu o çocuğa gıcık olmamı engellemez :D
  5. huzzik

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı hepinize katılıyorum arkadaşlar 17 yaşında veya 13 yaşında bu sporlara adım atmak harika bende uzun yıllardır farklı spor dallarıyla ilgiliyim ama genç yaşta eğitim alarak biraz daha ileri seviyede başlamak çok güzel

6. huzzik

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı bu çocuğa nasıl gıcık oldum bilemezsiniz bir çekememezlik durumu oldu yani

7. huzzik

Dünyanın Merkezine Yolculuk

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk ,
  8. huzzik

Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ?

Ynt: Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ? bana söyleyecek birşey kalmadı arkadaşlar gerekli cevapları vermişler ama kişinin performansına göre eğitim sırasında gözlenip sonradan tekrar kanat masrafı açmamak için DHV 1/2 tercih edilebilir diye düşünüyorum ama bu benim fikrim
  9. huzzik

Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010)

Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010) çok teşekkür ederim eline sağlık ama bir fotoda göbeğimi saklayamamışım okadar içime çekiyordum :D

10. huzzik

Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010)

11. huzzik

Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010)
  12. huzzik

13. huzzik

Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010) Devam ile ;
  14. huzzik

Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010) Etkinliğe ait fotoğraflardan bir demet;
  15. huzzik

16/05/2010 tarihinde izmir ve söke zirve olarak ortak bir etkinlik olarak belevide buluşuldu.sonrasında orada A grubu,Bgrubu ve sadece şirince gezisi olarak üçe ayrıldık B grubundaki parkurda gayet zevkli ve kolay bir parkurdu.Yürüyüş sonrasında şirincede 2,5 saat kadar bir vaktimiz oldu ve...

16. huzzik

Kamikaze Düğümü

Ynt: Kamikaze Düğümü göndereceğiniz fotoları merak ettim :D
  17. huzzik

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) eğitimi tam bir adam hernekadar yamaçparaşütünde zayıfta olsada herşeyi biliyor ama aç susuz kalmıyor
  18. huzzik

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) zaten adamın eğitimi dışında gerisi film ekibiyle çekiliyor yani düzmece bazen bi kayadan inerken bi sahnede boynunda gözlük oluyor diğer sahnede olmuyor yada eldiven gibi yani adam süper kahraman değil ama dünyanın en midesiz adamı olduğukesin :D...

19. huzzik

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? henüz gelmedi ve ruhsatta otomobil yazması bir çok açıdan avantaj diye düşünüyorum
  20. huzzik

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) vücut dili kullanıyor yani :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz