Arama sonuçlarınız

1. huzzik

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) yabancı izlemeye çalıştım ama türkçe daha iyi oluyor malum yabancı dili iyi bilmek lazım paylaşımın için çok teşekkürler

2. huzzik

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) ömer bunlar eski sezonlar sanırım türkçe dublajmı bilgilendirirmisin şimdiden teşekkürler
  3. huzzik

Kamikaze Düğümü

Ynt: Kamikaze Düğümü hangi bölümde olduğunu hatırlıyormusun bütün seri var ama ona daha sıra gelmemiş sanırım

4. huzzik

Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010)

Ynt: Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010) güzel bir yürüyüş olmuş keyif almışsınız belli sezon sonu geliyor jübileyi güzel bir parkurla tamamlamak lazım
  5. huzzik

Kamikaze Düğümü

Ynt: Kamikaze Düğümü hayır abi eğitimim var sayılmaz sadece üniversitede kısa bir eğitim almıştım ara ara küçük tırmanışlara arkadaşlara eşlik ettiğim olur ama asıl sporum yamaçparaşütü olduğu için eğitime zamanım olmadı ama tracking yapmaya fırsat buldukça katılıyorum o yüzden sürekli...

6. huzzik

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu ozaman aydın merkeze uğramayıp gümüldür-özdere yolunu tercih edeceksin

7. huzzik

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu nezaman aydında olacaksın
  8. huzzik

Kamikaze Düğümü

Ynt: Kamikaze Düğümü mesela şöyle düşünelim çantanı attın sırtına tracking yapmaya gittin ne olur ne olmaz yanına ip falanda aldın bilmediğin bir parkurda yürüyorsun ve bir uçuruma geldin uçurumdan ineceksin ama bir daha çıkmayacaksın ee malum ip dediğinde ucuz değil ipi bırakmamak için bu...
  9. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) teşekkür ederim gözümüzün gördüğünce artık :D

10. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) hatta salihin çektiği eziyettte diyebiliriz gittiğim yerlerde çevremdeki çöpleri toparlamaktan sinir tavan yapıyor bazen

11. huzzik

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad ama aydında başka yapan olmadığı için izmirdekilerle takılıyorsunuz sanırım aydın merkezde offroad için hazırlanmış bikaç araç var ama hep tertemiz geziyor
  12. huzzik

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? abi okadar güzel bir yazı olmuşki satışçılara göndermeyi düşünüyorum

13. huzzik

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) ama yeni bölümleri bulamıyoruz nette bulan varmı :(
  14. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik)
  15. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

16. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

17. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

18. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) Uploaded with ImageShack.us

19. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

20. huzzik

Aydın'da OffRoad

Arkadaşlar merhaba forumda buralara konu açacağım pek aklıma gelmezdi :D ama merak ediyorum aydında offroad yapan kimse yokmu yapıyorlarsa nerde bu millet :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri