Arama sonuçlarınız

1. huzzik

Pamukkale ve Çökelez Uçuşumuz (22/11/2009)

Ynt: Pamukkale ve Çökelez Uçuşumuz (22/11/2009)

2. huzzik

Ynt: Pamukkale ve Çökelez Uçuşumuz (22/11/2009)
  3. huzzik

pamukkale ve çökelezde yeni başlayan arkadaşlarımız ile yaptığımız uçuşlardan görüntüler

4. huzzik

Bozdağ uçuşumuz (2/11/2009)

Ynt: Bozdağ uçuşumuz (2/11/2009)
  5. huzzik

6. huzzik

7. huzzik

8. huzzik

bozdağdaki uçuşumuza balıkesir ve tiredende kalabalık bir katılım oldu
  9. huzzik

Aydın İncirliova uçuşu (04/09/2009)

Ynt: Aydın İncirliova uçuşu (04/09/2009)

10. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik)
  11. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik)

12. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) işte fotolardan bikaçtane geldi vahşi doğasıda içinde
  13. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) :D çok yakında yeni fotolar geliyor bazı özel nedenlerden fotoğraf çekemiyordum gerçi yaklaşık 50 fotoluk bir çalışmam pc sistem hatası yüzünden yedekleyemeden yok oldu ve bunalıma girdim ama askere gitmeden çalışmalarımdan ekleyecem
  14. huzzik

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı içi dacia nın standart isteğe cevap veren ama lüx olmayan bir yapıya sahip hatta yukarı tarafta bir fotoğrafı var aynı göğüslük yapısı çok ergonomik veya göze hoş gelen bir yapısı yok ama yeterli

15. huzzik

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı beraber çalıştığım arkadaşım Dacia Türkiye lansmanından dün döndü ve 4x2 sini denediğini çok iyi olduğunu kullanımı neredeyse tamamen arazide yaptıklarını çok iyi olduğunu mıcır ve çamurda harikalar yarattığını söyledi 4x4 110 bg lik modeli geldiğinde dağ...
  16. huzzik

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? buraya yazmak istediğim şeyi, buradan önce dün ona söyledim ama ..............................
  17. huzzik

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu geçeceğin yerleri günleri yakşaltıkça tarih olarak verirsen aydından geçerken görüşmek isteriz yardımcı olabileceğimiz konulardada elimizden geleni yaparız

18. huzzik

Yamaç Paraşütü Ücreti

Ynt: Yamaç Paraşütü Ücreti aydında olsan malzemesini alana biz bu işte yardımcı oluyoruz,fakat genelde eğitim ücretleri fazla 18 yaş sınırı yok 16 yaşından sonra başlanıyor. www.ypforum.com adlı siteye yaz ve yardım iste belki ankara ve çevresinden bi hayırsever çıkar ama sizin birde malzeme...
  19. huzzik

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. hepinize teşekkür ederim dün aydın-söke-kuşadası-izmir ve çevre il/ilçelerden kalabalık bir doğasever topluluğu olarak yakınlarıyla birlikte son kez vedalaştık Özel abimizle hepimiz için çok zordu ama elden gelen birşey yoktu allahtan ailesine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri