Arama sonuçlarınız

1. huzzik

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

2. huzzik

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. Özel abimle birçok faaliyette beraberdik ve 3 nisanda bir kamp planı için hazırlıklar yapıyorduk ama ne yazıkki bu acı haberi aldık bugün öğlen namazından sonra sonkez vedalaşacaz Özel abimizle, adı gibi özel bir insandı ve birçok kişiyi doğayla...
  3. huzzik

Aydın Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Aydın Serbest Muhabbet Köşesi aramıza hoşgeldiniz efehan senden öğrenebileceğimiz şeyler çok demekki

4. huzzik

İsviçre'de Bir Hafta

Ynt: İsviçre'de Bir Hafta haşmet abicim fotoğraflara bir solukta heyecanla baktım çok güzel bir gezi olmuş birdahaki gezi sıcak bir yermi olacak acaba diyorum:D
  5. huzzik

Aydın Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Aydın Serbest Muhabbet Köşesi hoşgeldinizzzzzzz

6. huzzik

İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?

Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı? abi sigortacıları bilirsin acenteler hep kendilerine göre belirler futbol dalmaktan daha tehlikeli ama akıl sır ermiyor onlara bende biraz araştırmasını yapayım farklı acentelere sitedede bu konuda bilgisi olanlar vardır...

7. huzzik

Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı? haşmet abi ilgilendim konu hakkında detaylı bilgi verecekler sende bu bilgileri sitede paylaşırsan daha sonra birilerinin işine yarar belki
  8. huzzik

Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı? Haşmet abi yolunuz açık olur inşallah dönüşte resimleri merakla bekliyor olacakğım Aydındanda yardımcı olacaımız hertürlü konuda koşarız bir telefon yeterli...
  9. huzzik

Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları? siteye hoşgeldin öncelikle.beşparmak priene gibi rotalar hep yürüdüğümüz ve uçmaya gittiğimiz yerler benim kast ettiğim yeni rotalar zaten aydın yöresinde bir çok yürüyüş grubu var ben zirve dağcılık söke şb.si ile yürüyorum ama genelde aydın ve...

10. huzzik

Kısa geziler; Topçam Baraj Gölü

Ynt: Kısa geziler; Topçam Baraj Gölü Haşmet abi o gün bende oralardaydım karşılaşmadık

11. huzzik

Kişisel Galeri (Aykut Çevik)

Ynt: Kişisel Galeri (Aykut Çevik) altında ben yazan paraşüt fotosu var nova carbon değilmi o
  12. huzzik

Kişisel Galeri (Aykut Çevik)

Ynt: Kişisel Galeri (Aykut Çevik) CARBONNNNNNN

13. huzzik

Kanyon ve Vadiler ?..

Ynt: Kanyon ve Vadiler ?.. yüzüne buz gibi suların çarpması gibi
  14. huzzik

Kanyon ve Vadiler ?..

Ynt: Kanyon ve Vadiler ?.. özellikle değişken özellikli yerlerde değişik anılar bırakıyor insanlara
  15. huzzik

İlginç Bir Dodge

Ynt: İlginç Bir Dodge hummer tarzı birşey yapmak istemiş olabilirlermi ön taraf sanki andırıyor gibi

16. huzzik

Google Earth Uçuş Simülatörü

Ynt: Google Earth Uçuş Simülatörü ben boş zamanlarımda uçuş yapıyorum özellikle artvin dağlarının arasında akrobasi yapmak süper oluyor ama f16 yı yere indirebilen varsa inceliklerini paylaşsın
  17. huzzik

Kodak Servis Hakkında

Ynt: Kodak Servis Hakkında onumarayı defalarcakez aradım ulaşamadım hat doluymuş gibi bir sinyal veriyor.Bir numara daha var oda arıza takipten başka birşeye yardımcı olmuyor.bilgi için teşekkürler
  18. huzzik

Priene - Davutlar Arası Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

25 ekim günü aydın söke'ye bağlı güllübahçe yakınlarında yer alan Priene harabelerinden başlayan ve davutlarda son bulan yürüyüş 20 km sürdü gayet zorlu olan parkurda a ve b grubu olarak ayrıldık b grubu gayet zor hiç düzlük olmayan ama en sonra dağ çilekleriyle bizi ödüllendiren bir yoldu...

19. huzzik

Kodak Servis Hakkında

Arkadaşlar fotoğraf makinemde arıza var ve garantisi bitmek üzere kodak servisi datapro taşınmış ama diğer telefonlardanda karşımda bir muhattab bulamıyorum bilgisi olan varmı?
  20. huzzik

Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz bunlara biri omonun kirlenmek güzeldir reklamını izletmiş

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri