Arama sonuçlarınız

1. huzzik

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili OMSAN görsün bu fotoyu bizim 5 aracı koskoca bir tıra yüklüyo bursadan aydına 2-3 günde geliyor

2. huzzik

Türkiye'de Sporcu olmak

Arkadaşlar aranızda büyük ihtimal zor şartlarda spor yapan malzeme,ulaşım,klüp vb. sıkıntılar çekenler vardır. neyazıkki türkiye'de spor yapmak ve sporcu olmak çok zor.Spor yapmak istersiniz ilk önce eğitim sonrası malzeme derdi vardır.hepimiz biliyoruzki dünyada birçok yerde uygun olan...
  3. huzzik

Hadi bir oyun oynayalım..

Ynt: Hadi bir oyun oynayalım.. yeni rakı inleyen nağmeler albümünden kenan doğulu aşkım aşkım

4. huzzik

Kişisel Galeri (Seren1ty)

Ynt: Kişisel Galeri (Seren1ty) harikalar eline sağlık
  5. huzzik

Hadi bir oyun oynayalım..

Ynt: Hadi bir oyun oynayalım.. ilk benden olsun bu ara çok dinlediğim bir şarkı yüksek sadakat -kadınım :D abi sana biraz ters olcak ama

6. huzzik

Lamas Kanyonu Ölüyor!

Ynt: Lamas Kanyonu Ölüyor! insanlar değerini kaybedince anlıyor biz uçmaya gittiğimiz yerlerde bile mıntıka temizliği yapıp bizim olmayan çöpleri toparlıyoruz ama insanlar kendi pisliklerii toparlamaktan aciz

7. huzzik

Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları

Ynt: Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları yanlızsam veya yanımda bayan yoksa en iyi ulaşım otostop çok değişik insanlarla tanışıp sohbet ediyorsun ve çok gülüyorsun genelde
  8. huzzik

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve fotoların devamı olsa harika olacak
  9. huzzik

Kişisel Galeri (Lila)

Ynt: Kişisel Galeri (Lila) çok güzel fotolar eline sağlık

10. huzzik

Kişisel Galeri (Moiz Meseri)

Ynt: Kişisel Galeri (Moiz Meseri) harikalar eline sağlık

11. huzzik

BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009)

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) ben havadaki arkadaşın sonra nereye indiğini merak ettim
  12. huzzik

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) hepsi çok harika eline gözüne sağlık

13. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik) Biraz albüm kapağı tarzında oldu ama güzel oldu sanki
  14. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

Ynt: Kişisel Galeri (huzzik)
  15. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

16. huzzik

Kişisel Galeri (huzzik)

17. huzzik

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? klimanın gürültüsünü dinliyorum ve kafayı yiyorum
  18. huzzik

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? asmalı konak ;D

19. huzzik

Aydın Serbest Muhabbet Köşesi

heeeeyyy aydın grubu uyuyormu hadi bakalım yoklama alıyorum kimler hala aktif yoklama cumaya kadar sürecek kaç kişiyiz bakalım hem bozdağa gidecekmisin onuda belirtirseniz sevinirim
  20. huzzik

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) fotoğraflara bakmaktan helak oldum yaw :D çok güzel bir aktivite olmuş bende forumdan ve dağlardan epeydir uzağım çok canım çekti doğrusu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Geri