Arama sonuçlarınız

1. yigityayla

Yeni Hafif Karavanlar Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir ?

Merhaba mover teknolojisi nedir acaba Sent from my iPhone using Tapatalk

2. yigityayla

Rusya Devletinde Karavanla Gezilirken Kayit Sorunu

İnternette baktım kucuk 100 bin nufuslu bir yer . Tek dilkatimi ceken budist tağınagı oldu. Hemde rusyada be turkiye sınırına yakın sayılabilecek bir yerde . Baska nesi var acaba detaylı gezin notu dusulecek Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. yigityayla

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Merhaba Galloper dışında onerebileceginiz özellikle 4 çeker arac hangisidir karavan çekmede kullanmak istiyorum

4. yigityayla

teşekkur ederim aydınlatıcı oldu eminim benim dışımda da yararlanacaklar olacaktır
  5. yigityayla

Karavancılığın Yazılı Olmayan Kuralları

super bir açıklama tesekkur ederiz

6. yigityayla

rusyada 1-2 defa bulundum ama sadece iş amaçlı kısa sureli moto karavanla seyehat etmeyi dusunuyoruz 3 cocuk olacak yanımızda , 15 gunu gececek bir seyahat planlıyoruz dogu bölgelerinde motokaravanla yolculuk etmek nasıldır kalacak yer bulmak zormudur rusyada karavancılık yaygınmıdır

7. yigityayla

sayın İnce rusyada karavan ile yolculuk deneyimlerinizi paylaşırmısınız nisan -mayıs ta gitmeyi dusunuyoruz
  8. yigityayla

Sınav tamam sırada hangi telsiz almalıyım öneri lütfen..

Mentomana acaba onerilen telsizimi aldın . Deneyimlerin nelerdir paylaşırmısım tesekkurler
  9. yigityayla

2016 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (24 Nisan 2016)

Tesekkur ederim bu habere cok sevindim

10. yigityayla

Burdur-ısparta (göller Ve Güller Yöresi) Gezi Notları

Cok guzel bir gezi olmuş tebrik ederim dun bayram donus yolu olarak egridir ısparta burdur antalya yolunu sectik ozellikle egridiri cok begendik bir hafta sonu özel olarak egridir turu yapmaya karar verdik

11. yigityayla

Burdur-ısparta (göller Ve Güller Yöresi) Gezi Notları

Cok guzel bir gezi olmuş tebrik ederim dun bayram donus yolu olarak egridir ısparta burdur antalya yolunu sectik ozellikle egridiri cok begendik bir hafta sonu özel olarak egridir turu yapmaya karar verdik
  12. yigityayla

Forum Üyelerimizin Kulllandıkları Navigasyon Cihaz Ve Programları

Merhaba zaman zaman bende faydalamıyorum android cihazlardan . Ama. Yinede tabelacıyım . Bir sehrin girişinde bir cok yön tabelası görmek hos ve dogru secim . Map ile bir yöne gitsemde gözüm hep tabela arıyor

13. yigityayla

Merhaba tesekkur ederim sizce telsiz karavan ile yurtdışı na cıkınca izne vs rabii midir her ülkede serbestce kullanılanilir mi
  14. yigityayla

Karavancılığın Yazılı Olmayan Kuralları

Arkadaslar karavanda dogru wc uygulaması nasıl olmalıdır , hep yat tipi uygulama gördum alternetifi nedir acaba
  15. yigityayla

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Merhaba 2004 model vw volt lt35 sizce karavan için uygun mudur

16. yigityayla

Merhaba telsiz konusunda benimde hic bilgim yok. Sizce telsiz karavanın vazgecilmez bir parcasımıdur
  17. yigityayla

Forum Üyelerimizin Kulllandıkları Navigasyon Cihaz Ve Programları

Halil bey hem gps hem navi aynı anda acık olması gerekiyor sa bu sorundan kacmanın baska bir yolu var mı dır
  18. yigityayla

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba antalyada yaşıyorum , özel bir firmada diş ticaret bolumunde çalışıyorum . işim geregi sıklıkla seyehat ediyorum . seyahat etmeyi seviyorum . çzellikle ailemle seyehat etmeyi seviyorum . 3 aylık bir oglum , 4 yasında bir kızım ve 7 yaşında bir oglum var . Bayramdan evvel 3 eylul çıkış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR