Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)
Geçmiş olsun Berk :( neyse ki sorun yaratmamış demek küçük bir çatlak ;) iyi bir kaynakla halledilir. Ama sık sık aracı park ettiğin yerde yağ damlaması var mı kontrol edersen iyi olur
1- Sana bir karter koruyucu...
Biraz önce geziden döndük.
Özellikle Turgutlar köyü ile şelale arasındaki 4 km yol beklediğimizden çok fazla zor bir etaptı. Özellikle dönüşü oldukça zahmetli ama bir o kadar da keyifli oldu. Zor noktalarda 3-4 kez vinçle araç çekmek zorunda kalındı.
Dostluk, paylaşım, yardımlaşma mükemmeldi...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)
Güncel liste
1 - Erdal & Hayat ................ Disco-1
2- Mustafa Dilek ................ Grand Vitara
3 - Özgür ......................... LR Series IIa
4 - Ulaş ...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)
Mustafa bey aracınızın ve kendi yakıtınızı ikmal edin :) öğlen ateşte sucuk ekmek vb ne yiyecekseniz buluşma öncesi alın, varsa telsizinizi 7.23 kanala yarlayın yoksa idare ederiz :)
Ynt: Port Bagajda Kürek, Kazma vb. Bağlama Aparatı Temini
Cihan bey teşekkürler, detaylı resim de koymuşsunuz :) Bende henüz hjack yok ama böyle bir aparatı benzeterek kendim yapırmaya çalışacağım. Çok yararlı oldu :)
Ynt: Port Bagajda Kürek, Kazma vb. Bağlama Aparatı Temini
Teşekkürler :)
Aslında buldum böyle aaparatlar ama kilit sistemi yok. Tenha bir yerde park edince birileri kolayca açabiliyor :( alıp bir de asma kilit uydurmayı düşünüyorum :)