Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
Bol katılımlı, bol eğlenceli, bol muhabbetli, herşeyi bol keyifli bir geziydi. Herkese teşekkürler :D
Kamplı gece çok aksiyon olmuş ;D kampçılar resimleri koyunca hep beraber göreceğiz.
Pazar günü fotolarını birazdan...
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar 20-21 Şubat 2010 Kavakdere kamplı gezi foto ve yorumları paylaşacağımız bir link açtım ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49508.new#new
Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)
Yok değil :) 75 km nin offroad bölümü yaklaşık 15 km. Geri kalan asfalt yada stabilize yok ;)
Mustafa bey sizin bu mesajınızı görmemişim :-[ özür dilerim
Lastiklerinizi güle güle kullanın :D
Tüm korumaya gerek yok bence, çok gerekirse aracı 3-4 cm yükseltirsiniz ;)
Bu gezide sanıyorum saat 11.00 civarında dağ...
Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz
Nejat hayırlı olsun :D Güzel günlerde keyifle kullanmanı dilerim :)
Çok şirin görünüyor ;) Birazcık gayretle bir offroad canavarına dönüşebilir diye düşünüyorum ;D
Ynt: Sorento X-Force arazi performansı videosu
Başlığa bakınca daha çok şey bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım diyebilirdim. ::)
İyi bir plotajla pekçok suv ile geçilebilecek parkurlar :)
Mustafa bey, Diğer Mustafa arkadaşımızın avatar ismi "mustafad" dir. kendisinin 3k kırmızı vitarası var. ;)
Sizi de bekleriz :D
Gezi için faydalı bilgiler;
1 - Pazar gelecekler bir termos içinde sıcak çay veya kahve getirirlerse sabah kahvaltısında rahat ederler ;)
2- Kampçı arkadaşların ateşi sabah hala sönmemişse onu canlandırıp sucuk pişirebiliriz...
Ynt: Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ?
Ben de "euzlu" nun düşüncesine katılıyorum. Eğer imkanınız varsa Disco TD5 alın :D sizin koşullarınızda yıllar yılı kullanırsınız, hem asfaltta hem de freelanderle girmeyi hayal bile edemeyeceğiniz offroad...
Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi?
Çok güzel ve doğru soru :)
Bu durumda Cooper ST modelini üretmesi anlamsız olurdu :D Herkes STT alsın hem asfaltta hem çamurda kullansın ;D
STT nin hamur, diş yapısı ve daha çok katmanlı olması nedeniyle asfaltta ST ile aynı olması bence mümkün değildir.
Siz...
Buluşma yeri G.Emir Emlak kredi evlerini geçtikten sonra sağdan girilen Menderes kavşağının takriben 500 mt ilerisindeki sağda yıkık benzinlik yeri. Arkadaşlar lütfen dikkat edelim buluşma yerini kaçırmayalım yoksa toplanmak...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)
Biz teşekkür ederiz katıldığın için. :D ama seni daha sık görmek isteriz aramızda ;D
Buna sevindim :D
KAMPLI GELENLER - C.TESİ
1 - Ercan Niva X
2 - Serkan LR Series III X
3 - Ahmet LR Series III X
4 - Emre Niva...
KAMPLI GELENLER - C.TESİ
1 - Ercan Niva X
2 - Serkan LR Series III X
3 - Ahmet LR Series III X
4 - Emre Niva...