Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aydın Koçarlıda belediye kaymakamlık ve orman müdürlüğünün yardımızla yeni bir pistimiz açıldı bu hafta sonuda Aydın,Didim,Söke,Manisa ve izmirden pilotlar yeni take offta buluştuk güne kaymakam savcılar ve belediye başkanlarının davetiyle bir kahvaltıyla başladık sonrasında transportlarla gün...
Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı
hepinize katılıyorum arkadaşlar 17 yaşında veya 13 yaşında bu sporlara adım atmak harika bende uzun yıllardır farklı spor dallarıyla ilgiliyim ama genç yaşta eğitim alarak biraz daha ileri seviyede başlamak çok güzel
Ynt: Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ?
bana söyleyecek birşey kalmadı arkadaşlar gerekli cevapları vermişler ama kişinin performansına göre eğitim sırasında gözlenip sonradan tekrar kanat masrafı açmamak için DHV 1/2 tercih edilebilir diye düşünüyorum ama bu benim fikrim
Ynt: Zirve Dağcılık İzmir - Söke ; Belevi - Şirince Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010)
çok teşekkür ederim eline sağlık ama bir fotoda göbeğimi saklayamamışım okadar içime çekiyordum :D
16/05/2010 tarihinde izmir ve söke zirve olarak ortak bir etkinlik olarak belevide buluşuldu.sonrasında orada A grubu,Bgrubu ve sadece şirince gezisi olarak üçe ayrıldık B grubundaki parkurda gayet zevkli ve kolay bir parkurdu.Yürüyüş sonrasında şirincede 2,5 saat kadar bir vaktimiz oldu ve...
Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel)
zaten adamın eğitimi dışında gerisi film ekibiyle çekiliyor yani düzmece bazen bi kayadan inerken bi sahnede boynunda gözlük oluyor diğer sahnede olmuyor yada eldiven gibi yani adam süper kahraman değil ama dünyanın en midesiz adamı olduğukesin :D...