Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel)
yabancı izlemeye çalıştım ama türkçe daha iyi oluyor malum yabancı dili iyi bilmek lazım paylaşımın için çok teşekkürler
Ynt: Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010)
güzel bir yürüyüş olmuş keyif almışsınız belli sezon sonu geliyor jübileyi güzel bir parkurla tamamlamak lazım
Ynt: Kamikaze Düğümü
hayır abi eğitimim var sayılmaz sadece üniversitede kısa bir eğitim almıştım ara ara küçük tırmanışlara arkadaşlara eşlik ettiğim olur ama asıl sporum yamaçparaşütü olduğu için eğitime zamanım olmadı ama tracking yapmaya fırsat buldukça katılıyorum o yüzden sürekli...
Ynt: Kamikaze Düğümü
mesela şöyle düşünelim çantanı attın sırtına tracking yapmaya gittin ne olur ne olmaz yanına ip falanda aldın bilmediğin bir parkurda yürüyorsun ve bir uçuruma geldin uçurumdan ineceksin ama bir daha çıkmayacaksın ee malum ip dediğinde ucuz değil ipi bırakmamak için bu...
Ynt: Aydın'da OffRoad
ama aydında başka yapan olmadığı için izmirdekilerle takılıyorsunuz sanırım aydın merkezde offroad için hazırlanmış bikaç araç var ama hep tertemiz geziyor
Arkadaşlar merhaba forumda buralara konu açacağım pek aklıma gelmezdi :D ama merak ediyorum aydında offroad yapan kimse yokmu yapıyorlarsa nerde bu millet :)