Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi
3 sıra süper radyötör fanda tofaş albea ların devirli fanları var şahin fanlarından daha büyük kanatlı rahat edeceğinize eminim onun yanlarıda davlunmazlı çok harika olmacağına eminim şahin fanınadan daha aktif hem üzerindeki motordarahat calışır bu...
Ynt: lada nivada borpower kullanan varmıdır ?
evet BATU bey gecen ler de emekli bi tamircim var onunla bayağa bi anlattık da düzenli aksamadan yağ değişimi yapan arac ile katkı maddadesi koyulan arac a motor yaptım dedi düzenli yağ değişimi yapılan aracın GIRANK taşlanmadı dedi katkı atılan...
Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU
lpg tankından ayarlanıyor içşindeki şamandıra ayar yapmak gerekiyor gazcılar fazla önemsemiyor ben 3 ay önce kompile gazı yeniledimğim halde çalıoşmıyo sadece depodaki gösterge gösteriyor benzin gibi ayar olmuyor
Ynt: KJ cherokee 2003 3.7 cc aracıma LPG tavsiye ?
1 lovato..2 brc..3.. atiker başka tanımam hepsini denedim şu an atiker lovato arıza yaptı atiker taktım sorun yok vikars kesinlikle takmayınız sabah ve rolanti porablemi yakıt fazla saymıyayım