Arama sonuçlarınız

1. F

Tüm Lada Nivacıların Hayali

şaftlar istavrozu dahatmamzmı acaba

2. F

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi sisler altta daha iyi olmuş bence arka tamponda sis yokmu
  3. F

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi samimiyetimle ne yazıcağımı bilmiyorum harika oldu makina ,.SİZLERE İYİ GEZİLER TEMENNİ EDİYORUM, USTA seninde ellerine ,,yüreğine sağlık

4. F

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi offf offf sesi bitirdi beni ama yetnedi kulaklarıma
  5. F

lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var mikseri iptal edip karbiratörün 1. 2.. boğazdan aşağı 8 santi bakır boru indirin bakın araclarınız rolanti nasıl SAAT GİBİ OLUYOR YOK BEN BUNU YAPAMAM DERSENİZ MİKSERİN 4 EŞİT YERDEN KÜÇÜK DELİKLER VAR 5 LİK DELİK delip takın aracınıza bak...

6. F

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2001 sıfır ladığım 100 cc honda 20 500 km gecen ay sattım 15 gün önce 2005 model honda aktiv aldım 8200 km çok memnunun gecen sene 125 ybr vardı inşallah daha ilerleyen zamanlarda birazdaha büyük alıcam .. BURSA,DAN sevgilerimle

7. F

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var LPG li arac kullanan arkadaşlar ilk önce benzinli ayarları çok iyi olursa LPG ayar tutar yoksa ayar öylesine olur basit bi örnek 1 buji benzinliye göre daha temiz olacak 2 marş bakımlı ise arac gider ve sabahları basar
  8. F

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var efendim karbiratörün üstüne lpg mikseri yani karbiratörün üstüne takılan parcanın üstünden lpg giriyor yada karbiratöre delikmi delindi silindir kapağı döküm ise kapak sökülüp ,,çelik yova yapılıyor neden dicek siniz döküm kapak zamanla...
  9. F

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var silindir kapağına bakılabilir aracın benzinli ayarları iyise arac sorun yapmaz birde aracta miksermi var

10. F

CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna arkadaşlar bişey sormak istiyorum tampon çok harika olmuş farların görüşünü etkiliyomu acaba

11. F

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor bursa,dan sevgilerimle .. tüm emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum çalışmalarınız bu kadar olur
  12. F

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat iyi günlerde kullanın bursalı olarak hayırlı olmasını temenni ediyorum

13. F

sökenin muhteşem lada nivası

Ynt: sökenin muhteşem lada nivası çok beyendim tam teşekküllü iyi geziler diliyorum bende kurban bayramında sattım
  14. F

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat uydurmalarla işim olmaz orjinal,i tanırım ben
  15. F

Niva'ya Elektronik Ateşleme?

Ynt: Niva'ya Elektronik Ateşleme? ben üstü doğan slx altı orjinal niva yı kullandım araya tornacı ayarladı dışardan ilave bişey olmadı bir elektironik bobin bağladım elekrik kablosunu bastık marşa yeni modellerde fazla teferruat var en basit böyle bursa ya yakın olan arkadaşlar gelirse...

16. F

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor hey maaşallah gücünü hissettiriyor
  17. F

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... gündüzleri 14 kadar vaktim var ne zaman istersen ok
  18. F

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... asma köprü nerde hatırlıyamadım

19. F

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi emeği geçen arkadaşları ayakta alkışlıyorum ellerine sağlık bursa, dan sevgilerimle
  20. F

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi kızımı götüreyim çok teşekkür ediyorum abey

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri